Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Tényleg jó?-de örülök!😁Köszönöm, Adri!😊
Nagyon aranyos vagy!😚
Mouzik Assadnál voltunk, ő írt fel olyat, amit most is, terhesség alatt is lehet szedni.Valami Ludea a neve.
Szia Melcsi!
Üdv a csoportban!
Rengeteg hasznos infót találsz majd ha visszaolvasol és szerintem a többiek nevében is mondhatom,hogy segítünk ha kérdésed lesz.
Boldog babavárást!💕
Csodás érzés ahogy először érzed,hogy pici buborékként ficánkol benned egy csöppség!
Linda,nézegettem a HCG táblázatokat és elég széles skálán mozognak az értékek.
Emelkedett,ez mindenféleképpen jó hír!Ne aggódj!💕😚
Nekem az alábbiak szerint alakult a hcg szint
ET+12 nap 57.6
ET+14 nap 195.7
ET+17 nap pedig már 2221 volt.
Ne izgulj, éld az életed, mint annak előtte, nekem ez vált be. 😊
Nagyszerű Ági,tökéletes nyh- val indulsz!👍
Nyilván a legjobbat akartad, ne gyötörd magad.
Most már tudod , így nem folytatod a szedését.Rendben lesz minden,örülj a szép nyh-nak!💕
Drága Linda, mostanában kevésbé vok aktív, mégi tudod, h közel félidőben vunk. Hihetetlen, milyen figyelmes vagy. 😍 És igen, holnap töltjük be a 20. hetet. 😊 szuper érzés. A Kisasszony szépen növöget, legalább is 2 hete, mikor utoljára láttam kb. 1 héttel haladta meg méreteiben a korát. 😊 1.5 hét múlva megyünk a nagy genetikára, már tűkön ülök miatta. Remélem, addigra már a mozgását is fogom érezni.
Kívánom, h Te is éld át ezt a csodát!
Itt vagyok, csajok!
8.4 lett a méhnyálkahártyám.
A doki azt mondta, hogy ez jó.😊
Az viszont nem, hogy az aspirin protectet együtt csemegéztem Gavisconnal, mert az gyomorvérzést okozhat.😕
Klassz!
Mi jöhet még?😔
Az sem mindegy, hogy mikor csinálják. Lehet, hogy a 2 nappal ezelőttit délután csinálták, ezt pedig délelőtt. Így nem telt el a 2 nap🤷♀️
Ne aggódj Linda, jó lesz az.😊👌🏻
Gondolkodom erősen rajta,hogy holnap megnézetem🙃🙃
Szegény jobb karom😂😂😂
Tudom,hogy 48-72 óra a duplázódás,de arra nem számítottam,hogy ma nem kapok választ az RG-től...
Túlpörgöm valószínű,de túl sok mindent tudok már...
Holnap is nézeted?
Én is 300 körülire gondoltam ma neked, de utána olvastam és a terhességek 85-90%-ánál 1200 érték alatt 48-72 óra közt duplázódik.
Drága Linda!
2-3 naponta kell duplázódnia, azt írják.
Holnap bőven felette lesz, ne izgulj!😚
Első volt.
Picit még bizonytalan vagyok.
Egyrészt 300 körül kellene lennie másrészt a koordinátor ma nincs,így választ sem kapok tőlük most.
Az jutott tegnap este az eszembe,csak mert ugye megbeszéltük,hogy minden gondolatunk a téma körül forog :-),hogy kell csináltatni amniocentézist? Vagy az azt kiváltó vizsgálatot? Mert a koromból kifolyólag ugye kellene,de a donor meg 35 alatt lesz..
Illetve egy klrdés,a PGS plusz pénzes mutatvány és ha igen kb milyen összeg?
Nekünk ő volt az orvosunk nagyon szimpatikus ,kedves és barátságos doki.
Meghallgatta mit szetetnénk és érvekkel elmondta ő is a véleményét, meg is fogadtuk.
Most készülök írni neki h megszületett Szófia .
Gratulálok,szuper jó hír!!! :-)))))
Megkérdezhetem,hogy hányadikra sikerült?
Szuper, örülök!😊😚❤
Indulunk a Genium med-be!
Majd ìrok!
Puszi!
Pont ezt akartam írni, ebbe nem tudnak belekötni.
Hányás-hasmenéssel nem lehet dolgozni :)
Linda, mizu?
Nem sietnek?😕
Mokix hogy vagy így kb.félidősen?
Kisasszony növöget?😊😊
Szia Rítur,
Mi klasszikus stimulációt már nem kapunk,de jó pár lombikot végigcsináltunk.
Mennyi Menopur-t kell beadnod?
Hogy van írva pontosan a stimulációs tervedben?
Megnéztem ma nincs ünnep náluk,úgyhogy lehet fognak is válaszolni hacsak nincs szabadságon a kapcsolattartód.
Annamáriával tartod Te is a kapcsolatot?
Linda