Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Hát Csajok,most én is jobban elgondolkodtam azon amit írtatok.Bagócsi nagyon meggyőző volt,hogy miért nem ajánlja.Azzal győzött meg,hogy az LDN magzatra gyakorolt hatásáról nem tudunk,így nem javasolja.A Norprolac-ra meg az volt az indok amit Mapi is írt,hogy terhesség alatt emelkedik a prolaktin szint.Ez viszont tény.
LDN-en gondolkodom, mit tegyek?Antritter doktornő egyértelműen javasolta,hogy szedjem,Bagócsi nem.
Lesz még egy intralipid infúzióm is hétfőn,bízzak abban?
Írtam Antritter doktornőnek,nagyon várom válaszát.
Úgy döntöttünk hazajövünk.
Én is remélem,hogy szép petécskék vannak.Meglepett a donor nagyon fiatal kora,de örülök.
Adri, az, hogy 18 éves a donor, nagggyon jó :-) nekem a magyar doki a lelkemre kötötte, hogy mindenképp fiatal donort kérjünk, mert annak egészségesek a petesejtjei :-)
Szívből szorítok!
Csajok,ma lejárt a próbahónap,abbahagytam a gyógyszereket,elvileg kb hétfőn megjön a mensesem. Az lenne a kérdésem,h bejelentkeztem tsh,prolaktin és progeszteron vérvételre,h lássam hogy állunk,de a progeszteronnak van értelme a 28.napon??
A 21.-en kellett volna tudom,csak a férjem meglepett egy balatoni hosszú hétvégével és emiatt nem akartam elnapolni..
Én úgy tudom egyedül az országban az Istenhegyi csinálja ezt a vizsgálatot.
Citogenetikai vizsgálat a hivatalos neve.
Így keresd.
Köszönöm Andi!😚💕
Lányok,most jöttünk ki Bagócsitól.Átbeszéltük a lépéseket.Holnaptól érdeklődhetünk,ma még nem kapunk információt.
A donor 18 éves, párom épp mintát ad és reményeink szerint nagy szerelem lesz sok fiatal petécskével.
Ami meglepő volt,hogy magas prolaktinra Norprolacot valamint magas NK értékre LDN-t szedek és Bagócsi szerint ezeket nem szedhetem beültetés után ,azaz terhesség alatt.Endokrinológusom és Antritter doktornő szerint is bátran szedhetem a gyógyszereket az esetleges terhességem 12-ik hetéig.
Na?😳
Bagócsira hallgatok,nem szedem.
Puszi
Adri
Ezt tudják is és azt írták, hogy nem valószínű, hogy rossz eredmény jön vissza.
Csak egy ötlet vagy javaslat ez.
Mindegy, ha lesz, ha nem, kezdünk, mert pont a szabinkra esik, ha ezt nem használom ki, akkor egyhamar nem tudok hiányozni melóból.
Nekünk volt genetikai és immunológiai kivizsgálás Zalaegerszegen.
Abban nem lehet,hogy van ilyen?
Ezért is írtam meg,mert a kettő nem ér össze dátumilag...
A genetikai hiba azért ritka.
Lehet csak biztonságból kérik és mehet párhuzamosan a két dolog.
Linda
Lányok, a kordinátor azt írta, hogy egyedül kariotipizálást kér a páromnál, mást nem.
Megkérdeztem, hogy mi a véleményük az NK-ról és a méhkarcolásról és a hormon vv-ről,várom a választ.
Mondjuk ezeket mindenképp megcsináltatjuk, csak kíváncsi vagyok, mit mondanak!
Szia Karolka,
Nagyon szívesen😊
Kíváncsi vagyok milyen lesz az NK eredményed.
Majd írd meg,ha megérkezik.
Linda
Szia Linda!
Köszönöm a választ! :-)
Ezekre az élelmiszerekre nem vagyok allergiás szerencsére.
Puszi!
Szia Karolka,
A magas NK-ra lipid infúziót szoktak javasolni és azzal kezelik.
Előfeltétele a szójára-tojássárgája-törökmogyoróra ne legyél allergiás.
Nekem például teljesen jó lett az NK vizsgálatom.
Linda
Sziasztok Lányok!
Én most kaptam időpontot NK vérvizsgálatra, július 17-én megyek. Még sosem volt, izgulok az eredmények miatt... Ha valami nem stimmel, azt lehet gyógyszeresen kezelni, ugye?
Nagyon drukkolok nektek,Adri!😊
Gondolok rátok, kívánom hogy teljesüljön az álmotok!
Csak ügyesen és a legnagyobb nyugalommal!
Puszi!😚