Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Köszönöm szépen lányok a kedves szavakat!
Itt vagyok minden nap, olvasok és drukkolok. :-) Sajnos orvosi témában labdába sem rúgok a csoport nagy része mellett, így segíteni nem igen tudok, max. gyakorlati tapasztalatokat tudok megosztani.
Pl. azt, hogy nem feltétlenül kell nagyon fiatalnak lennie a donornak. Sokszor azt olvasom, hogy mindegy milyen a donor csak minél fiatalabb legyen... nekünk 28 éves volt a donorunk, akitől 8 petesejtet szívtak le, mindegyik megtermékenyült és 6 meg is maradt az 5. napra. Úgy, hogy a páromnak nem voltak jók a katonái.( macs-ot kértünk ezért).
Hátha ez az infó is hasznos lehet valakinek :-)
Catwalk! Mi újság veletek? :-) Régen nem olvastam rólad!
Lolitta! Ha nem gond, majd kérdeznék tőled a császárral kapcsolatban, de inkább priviben, hogy ne offoljam szét a fórumot.
Tényleg szuper h jelentkeztél ne is tűnj el mindent tudni akarunk aztán hátha lesz téma amiben segíthetsz .
19. hét. Elájulok mennyire megy az idő.
Akkor szépen kerekedik a poci.
Már lassan újra kell egy lista h ki hol is tart és hány kismamánk van éppen.
Sok puszi vigyázz magatokra nagyon 🌸
Szia Etypitypang,de jó,hogy te is jelentkeztél!😃
Nagyon szalad az idő!Már 19. hét??Fantasztikus lehet látni a csöppséget,gratulalok a pici fiúhoz!
Csodás babavárást,írj máskor is hogy vagytok,annyira jó olvasni!💕😚
Drága Egypitypang,
Szeretjük tudni bizony!!😍😍
Kisfiatok lesz💙
Gratulálok és további csodás babavárást kívánok szívből Neked!
Ölellek!
Linda
Sziasztok!
Kicsit bejelentkezem mert írtátok, hogy szerettek tudni a pocakban lévő babákról is. Ma voltunk 19.heti uh.-n (Dr. Hajdú Krisztinánál az istenhegyiben, csak ajánlani tudom, nagyon jó fej és nagyon profi.) de a lényeg, hogy "kispasink" lesz (teszek fel képet) és gyakorlatilag végigpityeregtem az egészet. Megszámoltuk az ujjacskáit, sőt az ujjperceit is lehetett látni, a kis pofiját...jajjj nagyon nagy élmény volt.
Most írom csak le, de amikor az első trimeszterben barnáztam és azt hittem, hogy vége, úgy éreztem hogy nem lenne erőm előről kezdeni. Pedig ez csak az első próbálkozás volt... El sem hiszem, hogy mennyi erő, akarás és kitartás van bennetek! Minden tiszteletem a Tiétek, óriási RESPECT! Tiszta szívből kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön, és továbbra is nagyon drukkolok innen a háttérből.
Persze elküldtem mindent!
Azt írta Mónika szünet nélkül szedjem a marvelont,hogy ne jöjjön meg..és nem lesz gond!
Linda!
Ne viccelj..☺️
Szia Fashion,
Akkor erről maradtam le.
Elnézést a figyelmetlenségért.
Linda
Szia Linda!
Leállíttattam a RG-nél a donort,mivel nekem adenomiozysom van ezért azt javasolták ott,hogy ebben az évben már nem kerülne sor a beültetésre..mivel depot injekcióval ők javaslatára le kéne a ciklust 3-6 hónapra állítani.Az endos dokim pedig azt mondta elég 1-2 hónapra leállítani!Nem szeretnék annyit vàrni már megint,mert az idő nem nekem dolgozik...
Liza bizony ma nagyon gondolunk Rád!❤
Várjuk a híreket!
Linda
Szia Fashion,
Te nem RG-s vagy?
Rosszul emlékszem?
Linda
A marvelont szerintem mindenkivel elkezdik szedetni már a jelentkezéskor….
Amikor már meg tudják mondani, hogy mikor lesz a beültetés, akkor küldik csak a kezelési tervet és akkor kell csak az előleget is utalni.
Szerintem ha találtak donort, akkor tudják csak megmondani, hogy mikor lesz beültetés…..kb. novemberre számíts szerintem. Jobb esetben október végére. De ez talán attól is függ, milyen igényeid voltak a donorral kapcsolatban.
Sziasztok!
Bocsi,hogy belekontárkodok,de nekünk is folyamatban van a donor keresése,már csak a férjem fragmentációjára várunk!De nekünk senki egy szóval nem mondta hogy utaljunk áz előleget és akkortól indul a donor keresése.Most akkor hogy os van ez?
Hát úgy van megbeszélve a RF-tel, hogy ősszel. Most ott tartunk, hogy gyűjtjük a vizsgálati eredményeket (elvileg ma délután lesz meg az utolsó), azt gyorsan átküldöm emailben Mónikának. Aztán átutaljuk az előleget és elkezdik keresni a donort. Mivel nem voltak különleges igényeink (legyen fiatal, magas, szőke), így remélem nem kell sokat várni :-)
Ti most hogy álltok?
Mamóka😊 Ez aranyos😃
Mikor lesz a beültid, Karolka?
Szia Eszter!
Köszi az infót, Inofolicot én szedtem, utóbbi időben abbahagytam, mert a terhességi vitaminomban is van, és már annyi vitamint szedek, mint egy mamóka.
:-)
Nekem is volt egy kis eltérés, így napi 2 Inofolicot ajánlanak.
Németországból szerzem be: 30 db 9€- ra jön ki, vagyis 60 db 18€. Itthon a 60 db-os kiszerelés 12-13 ezer Ft.
Bár most, hogy romlik megint a Forint, egyre drágább kint is😳