Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia Linda!
Igen, időközben németlány lettem, hátha a jó germán levegő segít valamit:)
Közben láttam a szuper híreket rólad! Nagyon örülök! ♥️
Szia Hópi,
Azt tudom,hogy az Estrofem a vérnyomást tudja megemelni nagyon.
Remélem minden rendben lesz.🤞🤞
Linda
Szia Olaszlány😘
Örülök,hogy újra itt vagy és visszatértél❤
Hiányoztál nekem.
Németlány lettél időközben?😎
Ölellek!
Linda
Köszönöm a válaszod!
Tolni fogom én is a progeszzeront és a többit a sorsra bízom.
Szia Emma!
Amikor rákérdeztem a két embrió beültetésre, az orvosom azt mondta, hogy nagyon nehéz kiszámolni, mennyi progeszteron elegendő egy ikerterhesség megtartásához. A férjem félt, nehogy komplikáció lépjen fel.
Szia Èvi!
De jó, hogy újra itt vagy♥️
Puszi
Betti
Szia Hópi!
Remèlem, minden rendben ès nincs nagy bajod🤞
Nekem az egyik vàdlim fàjt iszonyatosan, de kiderült, hogy a tèrdhajlatomban van úgynevezett Baker ciszta. Az is nagyon tud fàjni ès ha a ciszta megnő, nyomhatja a fő vènàt is.
Jól teszed, hogy elmèsz orvoshoz.
Szia!
Nekem is volt egyik este egy nagyon durva görcs a bal vádlimban és lábfejemben :(
Hello Lányok!
Visszatértem újra aktívabban közétek, bár egész nyáron olvastam a fórumot. Nagyon örülök az új babáknak és a kismamiknak is. Aki pedig hozzám hasonlóan sokadjára fut neki, kitartást és sok erőt kívánok!
Én most a negyedik beültetésre kezdek hangolódni, friss leleteket beszerezni, ami ilyenkor kell.
Nagy ölelés nektek, Évi
Nekem olyan érzés volt a térdhajlatomban, mintha összehúzta volna a görcs és nem tudtam kiegyenesíteni.
Remélem, nem lesz nálad semmi gond, de jó, ha megnézeted!
Sziasztok!abban kérném a segítségeteket, hogy nektek a próbahónapban Estrofemtől,Utrotol jelentkezett-e lábfájásos tünet?3.hete szedem az Estrofemet,három napja kell az Utrogestant mellé adagolni és nagyon fáj a jobb lábam, főleg a combom és a vádlim. A leiden mutációs vizsgálat szerint hajlamom nincs.Szerintetek menjek sürgire?
Előre is köszönöm!
Mi meg kedden megyünk,hááát...nem volt olyan esemény az életemben ami előtt ennyire izgultam.(talán csak a mostani beültinél az első vv,amikor életemben először emelkedett meg a hcg-m)
És voltam már Panoráma vv-n,a m nak jövő hét vége felé lesz eredménye.
Jaj,csak a jövő hetet éljük túl ép ésszel😃
Amit írtál a fórummal kapcsolatban teljesen egyetértek:én is sok mindent innen tudok és tudatosabb vagyok,nem hiszek el vakon mindent a dokiknak.
Üdvözlöm az új lányokat a csoportban,nagyon jó helyen vagytok,kérdezzetek bátran!
Én a sikerünket nagyban annak tulajdonítom,h rátaláltam erre a fórumra❤❤❤,es a lelki támogatás mellett olyan dolgokról hallottam,amiről még a dokim se 😄😄😄
Szia Emma!
Hogy vagytok? Mikor mentek genetikai uh-ra? Mi holnap,mar nagyon izgulunk..És megcsinaltatjuk a NIFTI-t,bar feleslegesnek tartom,de legalabb tudni fogjuk,h minden rendben.. es kiderül majd,h kislany vagy kisfiu..
Szia,
Kariotipizálás Istenhegyin elérhető csak.
Sok féle hematológiai és immulógiai vizsgálat van.
Ezt így én se tudom mi lehet.
Kérdezd meg pontosan milyen vizsgálatokra gondolnak.
Az STD-t ha jól tudom háziorvos is ki tudja írni.Kérdezd meg esetleg.
Mi az STD-t az Országos STD centrumban vetettük le a VIII.kerületi Mária utcában.
Csak a Hepatitis-ért kellett így fizetni.
2 hét alatt van kész és vissza kell menni az eredményért.
Linda
Szia Judit!
Én ezt a részt nem értem abból amit írtál:
"Most valamiért kettőt szeretnék visszakapni. A férjem félt, az orvosom a progeszteron miatt óvatosságra int. Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok?"
Mit mond az orvosod a progeszteronnal kapcsolatban?Miért legyél óvatos?
A progit tudtommal (és sztem ez az egész fórum hozzáállása is) nem lehet túladagolni,sőt,sokaknak ez segített a terhesség megtartásában.
Szia!
Kariotipizálás, hematológiai és immunológiai profil-ez egyébkènt mi?
Az Std-t èrdemes ott megcsinàltatni? Lehet erre időpontot kérni?
Szia Gabric,
Üdv itt.😊
Sajnálom a történteket.
Hajrá január!!
Milyen plusz vizsgálatokat kér tőletek az RG?
Nyugodtan kérdezz csak.
Amiben tudok én is segítek.
Linda
Kedves Judit,
Erre remélem Dius és Emma fog Neked válaszolni😉
Linda
Kedves Linda!
Köszönöm a befogadást!
A progeszteronra is oda fogok figyelni.
Mindenkinek teljesüljön ez az álma!
Még egy kérdésem lenne hozzátok.
Most valamiért kettőt szeretnék visszakapni. A férjem félt, az orvosom a progeszteron miatt óvatosságra int. Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? A megnővelt progi mennyiség elég lenne két picurnak?
Judit
Kedves Judit,
Örülök,hogy csatlakoztál hozzánk és írtál nekünk.
Jó érzés,hogy Neked is a segítségedre tudtunk lenni és reméljük kiderült mi okozhatta a májusit.
Én személy szerint közel is érezlek magamhoz,mert mi is júniusban vesztettük el a májusban beültetett angyalkánkat és én is nyomozásban voltam hasonlóan,mint Te.
Drukkolok,hogy az októberi beültetés végre a Ti csodátokat is meghozza.
Javaslom a megfelelő progreszteron pótlásra is figyelj oda majd.Pont most téma ez is.
Linda
Kedves Judit!
Isten hozott közöttünk!
Szívből remélem, hogy ezúttal veletek marad a picur! 🙏
Nekem elvileg decemberben lesz beultetesem. Remelem sikerul 🙏❤