Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia! Nekem tegnap volt beultetes, es szombaton tudtam elmenni vervetelre, igy nekem 4 napos progeszteron kúra utáni eredményem lett.
Lányok, a beulti utan mikor kezdodnek az első jelek? Tudom h hulye vagyok, tegnap volt a beulti, csak nem birom a bizonytalansagot :(
Szia Platán,
A beültetés előtt 5 napig kell majd szedned a progreszteront és a 6.napon lesz a beültetés majd,tehát a legjobb megnézetni 6.nap reggel,de az 5.nap is jó még.
Linda
Sziasztok!
Holnap kezdem életem első próbaciklusát :)
Arra gondoltam, hogy elmennék progeszteron szintet nézetni, hogy mégis hogy reagál a gyógyszerekre a szervezetem.
Az Utrogestan elkezdésétől számítva hányadik napon lenne érdemes elmennem vérvételre?
Köszönöm!
Ági kedves, nehéz mit írni, még úgy is, hogy bizony sokszor jártam a ebben a cipőben.
Talán emlékszel, végül nekünk az a kis utolsó esély embrike maradt meg.. Szóval ha túllesztek a mostanin, akkor csak bíztatni tudlak: neki még adjátok meg az esélyt, hátha pont ő tud/ akar majd a kiscsaládotok része lenni.
Ölellek: Évi
Ági én tegnap óta azon gondolkodom mit is mondhatnék.
A sajnálom nem fejezi ki amit érzek és tudnod kell mélységesen együttérzek Veled.
Kapaszkodjatok egymásba és nagyon szeressétek egymást.
Ölellek!!
Linda
Köszönöm szépen, Babuka!
Tudom, hogy nincs sok remény!
Meglátjuk majd, hogy mikor leszünk rá készek!
Szerencsére szuper férjem van, a kapcsolatunk stabil, együtt felállunk újra!
Otthon marad velem pár napot és ma hazahozta a karácsonyi ajándékomat, egy kis havaneset!
Előre hozta kicsit, de jól is esik a lelkünknek!
Most ő is vigasztalgat engem! 😊
Én meg őt, mert 1.nap az új otthonában.
Megyünk tovább, nem tehetünk mást!
Köszönöm, hogy írtál!
Puszi! 😘
Nagyon sajnálom, hogy most sem jártatok sikerrel. 10 nappal a transzfer után már látszania kellene valaminek a legszarabb teszten is. Szóval nem írom azt, hogy remménykedj még…..de tény, hogy biztosnak csak a vérvétel eredménye számít.
Sajnos azt kell mondjam, hogy a siker sokszor nem azon múlik (csak), hogy mit vetettetek be vagy sem.
Már többször leírtam, hogy a siker legnagyobb részt az embrión múlik.
A tapasztalatom pedig az, hogy az 5 naposan beültettek donorpetesejtes embriók közül sajnos elég sok az, ami életképtelen! Jó, ha 3-ból 1 embrió megtapad….és akkor még nem megszületett gyerekről beszélünk.
A klinikák 60% körüli sikerességi eredménye pedig sajnos csak a többedik kör utáni eredmény és nem megszületett gyerek :(, csak szívhang.
Így azt mondom, hogy csak a nagy számok törvényére lehet hagyatkozni :(
Tudom ez most nagyon sovány vígasz, de minél többször próbálkozik valaki, annál nagyobb az esélye a sikerre.
Remélem, hogy sikerül mihamarabb talpra állnotok és folytatni!
Mert aki nem próbálkozik, az nem is nyerhet! (persze a piszkos anyagiak azért ennek rendesen keresztbe tudnak tenni, mert nagyon drága a donoros lombikozás :( )
De jó!!!!
Kismama vagy :-) vigyázz rájuk, dédelgesd őket!
Kedves Lányok!
Megtörtént a beültetés, 2 babát kaptam vissza, 1 babát ma fagyasztottak, 3-at holnapig néznek, ha minden ok, mennek Ők is fagyasztásra.
Ölellek Titeket!!!
Kedves lányok!
Ahogy régebben írtam, novemberben visszamentünk az egyik fagyibabánkért!
Nem volt erőm kiírni a fórumra,féltem a csalódástól és úgy éreztem, hogy nehezebben viselném, ha vigasztalnának! Nem is lógtam itt mostanában annyit,próbáltam kikapcsolni.
Akik régóta ismernek és akikkel napi szinten beszélgetek, tudták, hogy mi van velem.
Most azért írok, mert ez itt egy összetartó, jó kis közösség és tartozom annyival, hogy beszámoljak a történésekről!
Sok segítséget és erőt kaptam tőletek, jó hogy vagytok!
Második körünk volt a Reprofitban, Fet volt.
Mindent bevetettünk, LDN, Aspirin Protect, Clexant, Inofolic, diéta, sport, akupunktúra, emelt progeszteron...
Sajnos, ma a 10.napon, negatív a teszt, ez sem sikerült!
Szerdán még egy vv, aztán lezárom magamban a dolgot!
Túl kell lépjek, mert rámegyek!
Nagyon bíztunk benne és azt gondolom, hogy nem tudtunk volna többet tenni!
Még van 1 fagyibabánk, de most jó ideig nem megyünk vissza!
Nem bírja már a lelkem...
Továbbra is maradok, követlek titeket és drukkolok mindenkinek!
Ügyesek legyetek és kitartás!
Puszilok mindenkit! ♥️
Ági
Köszönjük szépen 😍
Majd jelentkezek a hírekkel, hogy hány szép embriónk lett 🙏🙏🍀🍀
Puszi Mindenkinek :)
Nagyon drukkolok!Szuper lett a progi szinted!
Én Csillag.79 helyében is megemelném az adagot,ártani nem árthat.