Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Hópi ez nagyon jó emelkedés😍
Gratulálok!!
Linda
Gratulálok :)!
Szuper jó!
De joooo..❤
Gratulàlok tiszta szívből😍😍😍😍
Ez szuper!!! 🙏🙏🙏😍😍😍😍
Tiszta szívből gratulálok!!!
Sziasztok!
Ma meg volt az ET+17.napos Hcg vérvétel: 3071. A 11. napos volt 223.
Remélem jó ez az emelkedés azért.
Olyan jó olvasgatni benneteket!!
Szívből gratulalok az összes ujdonsült kismamának🍼🎀👼
Remelem a februari beultim sikerul es en is az leszek❤🍀😊
Szia!
Köszönöm az infót, 23-àn voltunk a János korházban, ott megnéztek, azt mondták, h minden ok, nem tudják mitől van barnázás, ilyenkor sokaknál előfordul... azt is mondták, ha ilyen marad, ezzel ne menjek dokihoz, csak ha vérzek. Remélem nem fogok.
Január 7-én megyek legközelebb dokihoz.
Boldog Karácsonyt! 🌲🌲🌲🌲🙂
Szia Károkká!
Amina jól írta, menetrend szerint szerda-csütörtök magasságában pici vérzésem volt a 8., a 9. és a 10. héten is (8+6, 9+5, 10+5).
Kétszer bementünk ügyeletre (egyszer hajnali 3-kor), nem találtak semmit sosem. Tippeltek igazából, hogy a crinone felmászhatta a vérhigító miatt amúgy is vérzékenyebb nyálkahártyát ( reggel 1 prolutexet,
este 1 crinonet hasznaltam). A babát minden alkalommal megnézték,
ő rendben volt, másodszor kicsit ki is pucolt a doktornő, utána teljesen megszűnt a barnázás.
Harmadszorra nem mentünk be (nekem mindig pisiléskor a wc csészében illetve a betéten volt egy kevés vér, inkább barnáztam). A dokim nem örült neki, azt mondta ha ilyen van, irány az ügyelet.
Aztán megállapította, hogy a méhlepény széle rálóg a méhszájra, ez is okozhatott vérzést.
10. hét után már nem volt vérzés, se barna, mikor leépítettem a progit, teljesen kitisztultam és meg is szűnt minden.
Ha megnyugtat, menj be az ügyeletre, hogy megnézzék a piciket.
Amúgy meglepően sok anyuka mesélt vérzéstől az első trimeszterben, sokuknál sosem derült ki az oka (spontán babások is)
Vkarolka!
Írj ra Jakee-re,ő azt hiszem a 12-13.hétig folyamat igy volt,ügyeletre jarkalt! Tuti lesz hozzád 1-2jó szava,hogy megnyugodj! 😊
Pihengess csak,minden rendben lesz! 😘🎄🎀🎀🎁🎁
Szó sincs arról, hogy bolond vagy :)
Inkább arról van szó, hogy több beültetést végigcsináltál és most végre sikerült. És szeretnéd, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen. Az aggodalom ilyenkor normális.
Nyugodtan írj nekik.
Szurkolok, hogy minden rendben legyen!
És próbálj meg nem idegeskedni.
Boldog Karácsonyt Nektek is!!!
Drága Eszter!
Köszönöm a választ! :)
Igen, 1600 mg progit szedek, erre a kórházban a doki azt mondta h bőven sok. 2 babucit kaptam vissza és 2 petezsákot látott a doki. Két unnep kozott irok Brno-ba is.
Tiszta bolondnak érzem magam az aggódás miatt :(
Boldog Karácsonyt!!!
Szia Karolka!
Ne aggódj, ha jól emlékszem, 1600 mg progeszteront szedsz. Bőven jó a progeszteron szinted. Viszont az Utro sokaknál felmarja a hüvely falát.
Ha biztosra akarsz menni, nézess egy progi szintet, de szerintem ekkora prog. adagnál 250-300 fölött kell, hogy legyen.
A barnázás lehet attól is, hogy gyorsan tágul a méhed, neked amúgyis 2 babucit ültettek be.
Kitartás, minden rendben lesz!!!
Puszi
Sziasztok Lányok!
Azóta sem múlt el a barnázásom, a wc papíron mindig van. Viszont azt vettem észre, hogy az Utrogestan felhelyezése után valamennyivel mindig több van. Félek h nem elég magas a progeszteron szintem :((( vagy lehet az utro felmarja a hüvely falát, és attól van? 😥😥😥
Megnyugodtam☺!
Tessék pihenni😊!
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek🎄!
Sziasztok!
Mindannyiotoknak nagyon boldog karácsonyt és babàkban gazdag boldog új esztendőt kívánok!!!🌲🌲🌲👶👶👶🎁🎁🎁❤❤❤
Békés, Boldog Karácsonyt és nagyon Boldog Új évet kívánok mindenkinek!
Teljesüljön az álmotok, azt kívánom nektek, tiszta szívből! 😊
Puszi lányok!
Ági
Sziasztok,
Így legyen! 😀
Én is kívánok minden jót és sok-sok babát mindenkinek! 🤗😉