Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Hópi,nagyon sajnálom,nagyon izgultam értetek 😓😓😓
A legjobb minosegu embrikék még várnak Rátok,legközelebb azokból válogassanak és sikerülni fog! 😍❤😘
Jajj Hópi, ez olyan szomorú :-(. Tudom mit érzel, és ilyenkor nem is lehet semmi vigasztalót mondani.
Ölellek! Kitartás!
Drága Zsófi!
Szívből sajnálom ami történt 😥😥😥😥
Gyógyulj meg mielőbb, vizsgáltasd ki Magadat és kint vár a Ti csodátok ❤❤❤❤
Drága Zsófi!
Szívből sajnálom😢😔
Kívánom, hogy minél hamarabb gyógyulj meg testileg, lelkileg.
És sok erőt kívánok a folytatáshoz!
Sikerülni fog, hidd el ès ott vàrnak ràtok a picikék!
Ölellek
Betti
Draga Zsófi! Sir a lelkem😢
Ebbe a vigasztalhatatlan helyzetbe vigasztaljon hogy a legjobb minosegu pöttyök odakint várnak!!
Gyogyulj fel es menj ertuk, legkozelebb sikerul!🍀🍀🍀 Ölelés❤
Drága Hópi!
Hatalmas ölelést küldök neked, tudom, mit érzel. Sírd ki magad, aztán menjetek tovább! ne adjátok fel!
Sziasztok!
Délutánra eljutottunk az ultrahangig nagy nehezen, de addigra már nem volt babus :( :( :( pedig annyira jól indult, nem is gondoltam volna hogy életem első beültetése akár eddig is megtapad. Annyira boldogok voltak az ünnepek..
Most nem tudom hogyan tovább... Igyekszünk mielőbb elvégeztetni minden olyan vizsgálatot, ami még elmaradt...Csak tényleg az a szörnyű H nem tudjuk az okokat :(
Nekem pedig nem mondott ilyet Bagócsi doki. Pedig már volt megtapadás, mielőtt a donorossal próbálkoztunk.
És ezt, hangsúlyozom!, nem kötekedésnek szánom. Csak nem értem, hogy kinek miért/miért nem kell a glue.
Egyébként nem más, mint plusz tápanyag az embriónak: aminosavakat, proteint és ásványi anyagokat tartalmaz. Bagócsitól tudom.
Mindenkinek nagyon szorítok!
Kedves Lányok!
Pozitív teszt esetén mikor kell kezdeni szteroid leépítését? Prednisolont szedek napi 7,5 mg-ot.
Ki mikor kezdte el leépíteni?
Nekem is beleegyezett Bagócsi, de sajnos én is túl vagyok már pár sikertelen lombikon.
De ha jól tudom ez egy szabadon válaztható plussz szolgáltatás, nem is értem, hogy miért “engedi” egyeseknek, másoknak pedig nem.
Ha a páciens hisz benne és növeli az esélyeket, akkor egyértelmű, hogy élhet a lehetőségével.
A többiek már mindent leírtak.
Sikertelen után jobban engedik, elsőre nem tudom, biztos lehet ragaszkodni hozzá. Én már Győrben is kértem, ott is azt mondták hogy nincs bizonyított hatása, ha az embrió meg akar tapadni, megtapad. DE, az ember megpróbál mindent megtenni és a lelki tényező is fontos.
Még annyi hogy ez nem ragasztó, csak így hívják. Egy olyan anyag mint ami a méhben is megtalálható, így a méh "odacsalogatja" az embriót, ezzel segíti a beágyazódást. Megfürdetik az embryoglue-ban a bébiket, de utána minden ugyanaz mint máskor.
Koszi Andi, Karolka. Dunsztom nem volt hogyan mukodik 😁
Karolja mindjet baboca megtapadt? -mert ezt nem lattam a hsz-okban....
Draga Zsofi!
Csak ismetelni tudom hogy nagyon szoritok hogy minden rendben legyen!! Hol vagy korhazba?
Kedves Lányok!
Beszéltem Emesével. Mónika hétfőn lesz először, Bagócsi kedden. Addig szabin vannak.
+420-720-261-429
Emese elérhetôsège.
Drága Zsófi!
Nagyon sajnálom, hogy ennyit szenvedsz és nincs orvos, aki megvizsgáljon.😢 😡Erre nem is lehet mit mondani.
Remélem hamarosan ez megtörténik.
Veled vagyunk!
Ölellek
Betti
Sziasztok!
Hihetetlen de én még mindig várok, tegnap 2 óta rám sem néztek a kórházban. Nem kaptam semmit.Irtam Brno-ba is,Mónika nincs, Emese talán válaszol valamit.
Amúgy nekem sem engedte Bagócsi a Embryoglue-t, most már nagyon bánom :( és nekem az is negatív volt, hogy kilenc jó minőségű embriónk lett, 3 nagyon jó, a többi hat is,de a 3 lett a legjobb.Ennek ellenére a 6-bol ültettek be az egyiket, mondván hogy első alkalom, a legjobbakat nem akarják elsőre. Most már látom hogy ebben is határozottabbnak kellett volna lennem.
Nagyon el vagyok keseredve :( :(