Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Így azért szerintem már elégnek kell lennie! Reméljük, hogy minden rendben lesz!!! 🤞🤞🤞
És Te mit szedsz? Letroxot? Én abból szedek napi egyet, az 50-esből.
A túl sok progi azért nem jo beülti előtt, mert korábban érlelheti a nyálkahártyát. Illetve az ösztrogén-progeszteron arány is tolódik.
Utána viszont az immun elfogadáshoz nagyot segít.
A hüvelyi vérszintje alacsonyabbat mutat. Nem is informatív emiatt. Illetve egy vérvételi eredmény se. (Nekem 2-3 nap különbséggel ugyanaz a 2 Prolutexnek megfelelő 1 Agolutin és 3 utro 155, 186 és 234 eredményt dobott a hcg nézésekor.)
Nem jo, ha beülti előtt magas. Elég sok az a 800mg naponta. Nem a feszkót akarom kelteni Benned, meg nem az én felelősségem.. de én biztosan csak beülti után 3 nappal emelném. Akkor viszont érdemes.
Az azért jó,hogy megemelte neked a profit. Ên is kérdeztem tőle, nekem azt mondta az elég...Pedig nekem is csak 33 nmol lett...
Lehet, hogy nekem is indokolt lenne az emelés, főleg a tavalyi vetélés után
...
Szorítok Nektek is!!!
Azt megkérdezhetem, hogy miért és mikor nézettél progeszteron szintet? Ezt érdemes beültetés előtt? Hányadik napon? Bocsánat, de mondhatni még kezdő vagyok itt. Mi 28-án megyünk először Brno-ba.
Folyt. ;)
+ a 4 féle antibiotikum. Hiába volt a laktobacillus és gomba elleni prevencióm. Blokkoló mellett ezzel szívtam, elmaradt beültik, új blokkoló, hormonmentes hónap. Ami nagy baromság!
Önszorgalmi volt az első hüvelykenet (fél éve nagy teszt minden negatív volt), aztán kontrollokon (amikor bővebbet is nézettem) a kikezelt ok, de hurrá van újabb! Tünetem csak az 1.transzfer után volt, nehezebben pisiltem, de betudtam a katéternek meg a táncsak terhességnek:)
És mindegyik kórokozó gátolja a beágyazódást, vetéléshez vezethet, rendellenességekhez, koraszüléshez.
És nem javasolják a kenetet 2 sikertelen után se, de nem teszik be, amíg nem negatív az eredmény... De nem a teljes paletta érdekelte őket. (Már okosabb vagyok, a full tesztsor kell mindig, de ezt se javasolták a nőgyógyászok) . Itt az az álláspont, ha nem okoz panaszt, elfér és szokott is lenni s normál flórába kórokozó. Ha felborul az egyensúly, szaporodik.
Szóval, elmondhatom, hogy ha én nem veszem kezembe az irányítást... 2 sikertelen után semmi vizsgálatot nem javasoltak. Voltam 3d uh-n, immun és véraladás, kenet.
Annyi protokoll van fenn angol nyelvű tanulmányokban, de csak egyet nyomnak, mindenkinek ugyanazt. Én kombináltam kicsit... mert szerintem, ha egyik nem jön be, a másik jó lehet.
Szorítok nagyon a kis bogyókádnak!!!
Tulajdonképpen akkor végül megemelte a gyógyszeredet, ha eddig csak kétnaponta szedted, mostantól meg minden nap kell? Jól értem?
Ők mondták a 16. napi beültit. Ez péntek volt..., a hétfő lett volna a következő nap. Volt már 21.(nyh-t tovább kellett vastagítani) és 19. napon sikertelen.
9.nap mértek kinn 7,5mm nyh-t, 11.-től ment a progi, de biztos ami biztos méressek itthon 12.napon. Ekkor 9mm lett.
Iscare csak alapban gondolkodik. Nagyon csalódott vagyok bennük. Önszorgalmi vizsgálatok és továbbképzés....
Steroid se alap és hcg se.
Steroidra 2.nál kérdeztem rá. "Jó, legyen , de csak progikezdéskor, mert vékonyítja a nyh-t".
Elmaradt építésnél rákéreztem a Clexanera. "legyen, progitól" meddig? Úgy belejött a drnő, hogy az volt a válasz, h "terhesség végéig,de csak 0,2es az 54kg-hoz". Nincs mutációm...
3.nál kérdeztem rá hcg-re. "Áá, jó ötlet, 6 kattintás transzfer utáni nap es 6 katt 2 nap múlva".
Csak a blokkoló a bomba biztos ajánlásuk, anélkül hallani se akartak róla. 3at gyűjtöttem be:(
Gyakorlati tapasztalatként:
A nyálkahártya mikor hogy vastagodott nálam (5 építés volt). Az első volt nehezen , de 2mm különbség is volt. Akinek egyszer nem jó, más hónap máshogy alakulhat. A fokozatos adagolás segíthet.
A hormonok,vagy a hirmonmentesseg, a szteroid, a katéterezés a hüvelyflórámat teljesen tönkretette, negatív partneri eredmény mellett 3 féle kórokozó+ makacs gomba.
Pajzsmirigyhez:
Ez szörnyű, hogy átpasszolják! Legalább arról nyilatkozhatnának a meddőségiek, hogy mennyi alatt tartsátok, mennyit változhat az ők adta hormonokra, milyen gyakran nézessétek és melyik fázisban mennyire fontos ez🙉
Sziasztok !
Minden rendben volt, megkaptuk a 2.bogyónkat :) A TSH-t mondtam Bagócsinak, felém is az volt a válasz H beszéljem meg az endokrinológussal és addig szedjem tovább az eddigi adagot, csak most már mindennap és ne kétnaponta..Hát így lesz és imádkozom H megtapadjon ettől függetlenül, mert ez a 3.7nagyon magas.Jó lenne ha maradna, mert most a legerősebbet kaptuk vissza....
Nálatok is minden rendben ment Picilány?
Látod,te okosabb vagy!😆
Én simán abbahagytam az Estrot,most írta Emese,hogy így nem javasolt.
Kértem,hogy írja le pontosan,hogy akkor hogy csináljam és szerencsére jött is hamar a válasz!
Szerencsére volt nálam Estro a munkahelyemen és gyorsan pótoltam!
Az ösztrogénes idő tolható valamennyit, allitólag nem változtat, a progi időtartama és módja a lényeg.
De ilyen drága vizsgálatnál (főleg, hogy nem siettek annyira), én is tolnám inkább, az a tuti.
De azért rákérdeznék (kinn) , hogy ennek a hónapnak a hormon adagolását hogy fejezd be. (Adj-e progit, növezd-e még... ha abbahagyod az ösztrogént, ha elég vastag a nyh, megjön 4 napon belül kb. De 5mm-nél ez lehet, hogy gyenge vérzés csak, és jobb esetleg, ha vastagabb válik le)
Csak 1 UH-ot fizettem.
Viszont a következőt Brnoban fogjuk csináltatni,úgy döntöttünk!
Inkább kiutazunk!
Szia Bargab!
Igen,ezt tudom,de nagyon rossz az UH eredménye és ezért ezt a hónapot elengedjük.
Nem tudom,mi lehetett a baj,máskor 8,5-8,9 mm volt a méhnyálkahártyám a 11.napon.😕
Szia Wonder!
Nekem az Era tesztnél a mintavétel előtt 5 napig volt progeszteron pótlás (utro és prolutex). Azt hiszem a mintavétel előtt nagyon fontos az öt napos progeszteronpótlás.
Nagyon sajnálom Odri,de nem adjuk fel!😊
Én is elkeseredtem az Era miatt,de innen már nincs visszaút!
Mi is 2.új körnek futunk!
Volt már 3 sikertelen a Reprofitban, most már csak Fetet szeretnénk!
Januárban kezdünk,addig még 1-2 vizsgálat lesz!
Fel a fejjel!😘