Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Ez a legjobb hír,az elmúlt idôben!Azt nem mondta hogyan kell intézni?
Köszönjük, ez igazán jó hír. :) Végülis senkinek nem érdeke, hogy megálljon az élet. :) Támogatok minden óvintézkedést, de ha meg lehet oldani a dolgokat, akkor oldják meg. :) Te mikor mész?
Szuper hír, valami ilyesmiben reménykedtem.
A szlovákokkal van ezek szerint egy kis gond.
Hello csajok, nagy meglepetèsre azt mondta, Ausztrián keresztüli belèpèshez tudnak adni eü-s igazolást, ès avval mehet a buli. Kèsőbb pedig további enyhítèsek is várhatóak amúgy is, ezt mondta.
Muszáj megtudni bármi is a hír...de ha rossz is, az elkövetkező hetekben még változhat.
Már nagyon este kezd lenni:)Nekem nincs jó érzésem😱
Szia :-)! Még nincs este? :-) :-)
Igen, én is izgatottan várom a híreket. :)
Nagyon várjuk,hogy mit sikerült Bagócsi doktorral beszélni🙏☺️
Na jó, de az urad is ki tud jutni "hozzájárulni" a projekthez? :)
sziasztok lányok! Nekem a hónap elején írt a RG, hogy csináljuk nyugodtan a donoros ciklust, májusi transferrel. Max, ha mégsem tudok kimenni, akkor fagyasztják az embriókat. Ez egyrészt tök jó hozzáállás, másrészt viszont a klinikának semmi kockázatot nem jelent, mert a pénzt kifizetem, aztán lesz, ami lesz. Ha még hónapokig nem lehet kijutni, vagy megbetegszem és sosem megyek ki, nyilván nekik mindegy. Nehéz ez. :-(
Gratulálok a kisbabádhoz, köszönjük hogy megosztottad velünk a sikeres történeted!
Boldog babázást!
Kedves Csipike! Köszönjük, hogy megosztottad velünk a történetedet, minden jó hírre és biztatásra szükségünk van. Gratulálok és boldog életet kívánok nektek!
Kedves sorstàrsak!
A kezdetektől fogva követem az oldalt, de eddig valahogy nem szántam rá magam az írásra. Korai petefészek kimerülésem van,ezért volt szükségem a petesejtdonoros beültetésre. Valamiért szégyeltem ezt a dolgot, de Titeket olvasva, Veletek együtt sírva a kudarcokon, nevetve-sírva a sikereken könnyebb volt elviselni a megpróbáltatásokat. Sokszor sikerült erőt merítenem a történeteitekből.Ezt szeretném megköszönni Nektek!
Harmadszori nekifutás után most itt fekszik mellettem a jóllakott kis 1 hónaposom ès nagyon hàlás vagyok mindenkinek, aki egy kicsit is hozzájárult az álmom valóraválásához!!!
Arra bíztatlak Titeket, hogy soha ne adjátok fel, mert az álmok végül teljesülnek!!!
Ezekben a nehéz időkben gondolom még rosszabb a várakozás, a bizonytalansàg, de kitartás csajok!!! Sikerülni fog!
Feltétlenül kérlek, vagyis gondolom, mindenki kéri, hogy írd meg, ha Bagócsitól megtudsz bármit is. Bár gondolom, még százszor változhatnak az események, de támpontnak talán jó lesz. Reméljük, van többféle stratégiájuk és forgatókönyvük.
Hát én is ebben reménykedem, hogy ez így nem életszerű, illetve hogy max a klinika ad igazolást azokra az alkalmakra, amikor ki kell menni, illetve betartják nyilván a szigorú biztonsági intézkedéseket. Ők is profitorientáltak azért, és ha már lehet lazábban, újrakezdik. De majd írom, mit mondott Bagócsi doki.
Szerintem a legtöbb környékbeli ország figyeli a másik tevékenységét. Azt Csehország se teheti meg, hogy évekig lezárja a határait, hiszen a gazdasága tényleg csődbe menne. Már most látni, hogy lazulnak a korlátozások, azt mindenki tudja, hogy ez sokáig tarthatatlan. Megfelelő óvintézkedések mellett, lassan minden kinyit. Reméljük, így lesz ez a klinikák részéről is.
Köszi, aranyos vagy!
Július eleje előtt nem lesz beülti, mert mennek az embriók pgs-re ha megfelelőek lesznek.
Remélem addig rendeződik valamelyest a helyzet.
De jó Cica, akkor hamarosan érted szurkolunk! A május már nagyon-nagyon közel van! 😘
Nekem várhatóan április 23-an kezdődik a donor stimuja, május 7 a leszivas napja, de nekunk van fagyasztva náluk sperma.
:S
Csütörtökön lesz konzultációnk Bagócsi doktorral, megkérdezzük őt is. Hogy rendes lombikot vagy donorosat is csak szeptemberben vajon, az majd kiderül.
Fuuu,az még jó odébb van😱😡
Napokban olvastam német lombikos csoportban hogy Reprofit szeptemberben nyitja meg a kapuit. Akkor lehet kezdeni lombikot.
Svetlana kordinátor írta nekik email.ben
A koronás időszak legelején olvastam az oldalukon, azóta nem látom fenn. :/
Nálunk Ausztriában úgy van hogy ad ki a klinika igazolást hogy lombik kezelésre jársz hozzájuk és azt kell bemutatni a határon.
Tényleg,és a szlovákok, ebben a koronás idôszakban adta?Át tudod esetleg küldeni a linket,ahol olvastad?
Igen, már láttam, remélem, adnak valamilyen igazolást, amit Cica mondott. Legalábbis a szlovákoknak korábban adtak, ha jól olvastam.
További ajánlott fórumok: