Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Drágáim!
Én most egy időre elbúcsúzom tőletek. Megfeleződött a hcg, ma már csak 643.
Továbbra is nagyon drukkolok mindenkinek. Akinek már sikerült, annak sok-sok boldog babás napot kívánok. Aki még előtte van, annak kitartást és sok sikert kívánok!
Szeretettel gondolok rátok!
Ölelés mindenkinek:Adél
köszi Lolitta, hát nem tudjuk, belefér-e a keretbe. Tudom, a főösszeghez képest ezek már aprópénzek, de nagyon minuszba hoztuk magunkat a hitellel, amit erre vettünk fel. Az egy hónapja vett kocsinkat hó elején összetörték, a régiről kiderült, hengerfejes, így külföldre egyikkel se tudunk menni, ezért amelyiket előbb befejezik, azt javíttatjuk, azzal indulunk jövő kedden. Ezek is váratlan kiadások, amit költhettünk volna másra is. Hiába nézegettem én extra rásegítéseket, ha túlnyújtózunk, és nem számíthatunk másra anyagiak terén..ráadásul az én fizum csak 15-én érkezik..Brno után
de számolgatunk..hátha
PICSI:
Lucamami!
Ne hagyd magad a PICSIT illetően.
Az független a férj eredményétől.
Olvastál róla mi a módszer?
Csapdát csinálnak úgymond a ,srácoknak' a petesejt anyagával hasonló zselés anyaggal csalogatják őket és amelyik támad azt veszik ki, az a legjobb... ez egy plussz szűrés egy olyan lehetőség ami még erősíti a sikerességet.
Az ICSI egy alap szétválogatás.
Hülyeség amit a doki mond.. nem ajánlott? Dehogyisnem!!! Kérjed ragaszkodj hozzá.
Lehet h egyszerűen írtam le de ez a lényege...ha adott a sikerességhez egy,két,három lehetőség élni kell vele!
én a Dévaiban mindkét stimu alatt kaptam prednisolont, most direkt rákérdeztem, hogy kell-e ezt szednem, mert nem volt benne a protokolban, itthon viszont igen, de a drnő szerint most nem szükséges.
A trombózispanelemben kijött az mthfr c677 homozigóta eredmény, így addig nem lett volna beülti, míg egy hematológus véleményt nem mond,hogy kell-e vérhígító vagy sem. (mivel a homocisztein szintem normál határon belül volt, vérhígító nem, viszont vas, folsav (folát) extra bevitel szükséges)
szerintem ha kérdéses a dolog, vizsgáltasd ki előre, csak azért, mert sokan írják, hogy nekik kellett, nem biztos, hogy neked is.
én rákérdeztem a PICSI-re is, de nekünk férj eredményei miatt ezt se javasolta, mondta, hogy ICSI-vel elég.
Köszi Adél!
Izgulok is... de rendben kell legyen minden...estére kiderül.
Lolitta drágám!
Nagyon szurkolok neked!
Ildus!
Amindenit neki!!!!
Nagyon jó... szuper jó..
Drukkoljatok holnap én is megyek.
Legalább egy ezresre számítok.
Pihend ki magad ma SOKK volt 😀
Őszintén mondva én is aggódom egy kicsit. Erre valahogy nem voltam felkészülve a pozitív tesztek és a hcg eredmények után.
Holnap hcg, szerdán uh.
De örülnék én is egy szabályos petezsáknak szikhólyaggal. Azt hittem, ma már látni fogjuk.
Örülök Ildus, hogy jól vagytok :)!
Jaaj Ildus...
Ott a kis petezsák egyem meg.
Pedig te azért pihensz, vigyázol.
Sok idő volt a 2 palack?
Puszillak, örülök 😘
Hát éppen azért óvatosak, mert még nincs egyértelmű petezsák.
Szigorú fekvés és folyamatos megfigyelés:hcg+uh.
Szia Adelus!
Szuper, hogy láttak a babát! Ugyanott nézték a HCG-éd? Mekkora a petezsák?
Üdv
Jaaaaj de jó!!!
❤❤❤