Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Adelus, irány a sürgősségi!!!! Most azonnal, hátha egy kis hormon helyretesz.
Csajok!
Nagyon kell a drukk!!! Vérzek......
És mivel vasárnap van, semmi nem történik. Az orvosom nincs elérhető közelségben.
Holnap néznek hcg-t, annak függvényében uh.
Ezt nem tudom elhinni.........
Szervusz, a Reprofitnál tavaly óta annyi változott,hogy a felső korhatárt 50 évről 49-re vitték le.Úgyhogy ha oda szeretnél menni, ne halogasd sokáig!
Koszi Lanyok, akkor ugy nez ki, ez is mashogy megy a kulonbozo helyeken.
Nekem előtte lefertőtlenítette a doki
Beulti elott nem kellett semmilyen fertotlenito huvelykup vagy barmi? (Devaiban leszivas elott kellett, sajnos beultiig sose jutottunk el, igy csak gondolom, hogy ott akkor is adnak)
Adelus nagyon szep ertek! Ugy orulok!
Lolitta te meg jovo heten mesz ugye?
Az a puspok,no comment. 😡😡
Nálam is kiverte a biztosítékot!
Ez a püspök elmehet a jó fenébe. Én nem is értem, hogyan gondolkodhat valaki igy a mai világban.😡😡😡😡
Igen igen köszike draga hogy javítasz. Nekem anyira egy mind hogy na .
Akkor még a picsi. De valamelyik nincsen benne ez tuti .de mindjárt meg is nézem.igen a picsi azt kértük ra
Jó reggelt lányok!
Ezt érdemes megnéznetek!
Felháborító.... de a végén azvutolsó két perc ami a reklám az mindent megmagyaráz.
Úgy sírtam :)
[link]
Az lehet.
Na majd hátha ír és megtudjuk.
Szerintem PICSI-re gondol DIXI.
Az ICSI még az aláírt nyilatkozatban is benne van. Nem is végzik másként a megtermékenyítést, csak ICSI-vel.
Köszönöm csajok a drukkot nagyon ránk fér. Ma voltam bent és a 10 bol 7 embrió azt mondták de a többi is behozhassa magát anyit mondták. Legközelebb hétfőn megyünk érdeklődni
Hát itt nem mondták hogy benne lenne .
Nagyon drága vagy :)! Köszönöm!
Sziasztok
Még új vagyok most csatlakoztam a bloghoz. Magamról annyit, hogy 48 éves vagyok van 3 gyerekem, 2010-ben újra férjhez mentem, azóta szeretnénk babát.
4-szer voltunk a Forgács intézetben és 1-szer Brunoban a Reprofitnál. Erre azért volt szükség mert 36 évesen el lettem kötve. 2016.08.30-án ültetek be 2 babucit, de sajnos nem maradt meg. Sok mindenre gondoltam, hogy miért nem. A beültetés elött 1 hónappal derült ki, hogy IR-es vagyok, bár erre kaptam gyógyszert és azt mondta az endokrinologus, hogy ettől még sikerülhet, a másik tippem, hogy nem kaptam szteroidot. Sajnos ez már nem derül ki. Segítségeteket szeretném kérni, hogy kinek milyen tapasztalata volt a Reprofitnál.
Örülök nektek, mintaszerűen nő. :-)
Bizony, nagyon kis ügyes :)!
Igennnn! :-) Akkor szépen fejlődik a kis pötty.
Csodálatos!!!!
Hurrá hurrá hurrá
Hozom a jó hírt :)!
Hcg: 1311 :)!
Ó, de megnyugodtam!
Köszi, már régen tettem fel friss képet. Mi a Pécsi meddőségi központba járunk (nem Kaáli). 3 éve volt 2 stimus beülti és egy fet. Idén eddig egy fet és egy stimus beültetés, ami nem sikerült. Szeptemberben megyünk konzultációra és indul a 4. stimuláció. Reméljük, a 6. beültetésünk sikerül. Nálunk katona-gondok és magas NK-arány, valamint magas anti-tg a probléma.
További ajánlott fórumok: