Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia Lolitta :) koszonom, jol vagyunk, szerdan megyek a valasztott dokimhoz, mar nagyon varom, plane hogy mikor lesz vegre szivhangunk! Olyan jo, hogy te mar majdnem a masodik trimeszterbe lepsz ❤ Vegigjartad mar a dokikat a kiskonyvvel?
Nekem meg semmi tunetem nincs, de ez eddig se jott koran, hat hetesen kezdodott eddigi terhessegeimnel.
Szoritok h minden szep es jo legyen az uh-n! 🙏🍀
Lucamami!
Veled minden rendben? Jól vagytok? Tünetek? Álmosság, étvágy, hányinger? Van már valami?
Én közeledek a tizedik héthez, holnap délután megyek ultrahangra megint.
Már nagyon várom h lássam és halljam a picikénket 😜
Csak Bertba is adna már hírt annyira izgulok érte.
Sok puszi mindenkinek!
Szia Erdélyilány! Isten hozott köztünk. Én is a BMC-ből jövök, én Konc doki betege voltam, most a brnoi Reprogenesis csapatot erősítem. Jelenleg "pom-pomlány" vagyok :-) azaz a pálya széléről szurkolok a programban lévőknek.
Tedd fel a kérdéseid bátran nyilvánosan is, ne félj, nem létezik hülye kérdés. Sokan vagyunk, valaki biztosan tud segíteni.
Nekem a protokolt dr Monika írta és vele volt a leszívás napi uh és konzultáció is. A beültin már más orvos volt. (ha ő akkor dolgozott volna, akkor persze hozzá kerülök)
ha kell, a koordinátort tudják hívni aki segít a kommunikációban. Mikor mi ott voltunk, pont így volt valaki, és angolul nemigen tudott, így jött a koordinátor tolmácsolni.
Sziasztok. Az én történetem röviden: 33 éves vagyok,endometriózissal, fél beteg petefészekkel túl 6 lombikon a BMC-ben, Szűcs dokinál. Most pénzgyűjtés és Csehország felé kacsintgatás van nálunk, ezért követem az oldalt. Máris sok információt kaptam tőletek, köszönöm szépen!
Van köztetek valaki Székelyföldről? Szívesen beszélgetnék privátban vele!
Én itt ugrálok a pompomjaimmal a pálya szélén :D!
Nagyon remélem, hogy midenkire hat :)!
Lányok!
Fulcsi holnap megy drukkoljatok neki!
Kúldjük az energiát!
Fulcsikám veled vagyunk jelentkezz!
Sok sok puszi !❤
Tinus!Kriazta!
Csodálatos!!!SZívemből gratulálok és jó babázást most nektek.Sok puszi
Szívből gratulálok!
Nagyon boldog, örömteli babázást kívánok :)!
Kedves csajok!
Október elsején 13:40-kor megszületett kisfiunk Kozma Hunor
3480gr és 51cm.
Jól vagyunk💙
Puszi nektek!
Holnap vérvétel?
Nagyon-nagyon drukkolok! Megy az erő, az energia! Amit csak akarsz!
Csak sikerüljön!!! Az a többieknek is(köztük nekem is) erőt ad a folytatáshoz :)!
Szívből gratulálok!
Nagyon boldog babázást kívánok:)!
Draga lányok, 21-én megszületett a csodálatos kislányom, Nóra Zita, 3190 gramm, 53 cm.
Gyönyörű es hihetetlen masszív kisbaba. Es csendes, nyugodt.
Nem maradok aktív tag, ahogy nem voltam az mar az utóbbi jópár heten sem, de szívből drukkolok mindenkinek.
Bertba drága nemsokára vérvétel :)
Hogy bírod ki h nem tesztelsz?
Nagyon várjuk a híreket!
Sok puszi 🍀