Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás? (tudásbázis)
Miből gondolod, hogy kedden reggel volt a tr? Mert az van a nagykönyvben, hogy reggel van? Ha érezted hétfőn délután akkor lehet, hogy meg is repedt. Nálam legalább is a dolog 1-2 órás intenzív fájdalommal jár. Vagy te már sokkal előtte érzed ahogy feszül, nő a tüsző? Hétfő délutántól kedd reggelig érezted?
Amúgy szerintem még kedd reggel simán meg is termékenyülhetett a petesejt, mert az 2,5 nap.. 5 napig is elélhetnek de termékenyíteni 1-3 napig tudnak elvileg. Persze az elvileg számtalanszor megdől a gyakorlatban. :)
Szerintem mindig lehet reménykedni :) Ha magamból indulok ki, akkor csak bíztatni tudlak. Amikor az ovutesztem pozitívat mutatott, akkor volt olyan jellegű a váladékom, ami peteérésre utal. Mi igyekeztünk, de nem gondoltam volna, hogy terhes leszek. Bár sikerült, mégis 4 nappal később volt a baba méretei alapján a fogantatás ideje. Szóval simán lehet,hogy a szombati együttlét, de szerintem még a csütörtöki is babát eredményez :)
Bízz! És ha most nem is, de a következő ciklusban tuti összejön.
Sziasztok!
Nagyon régóta szeretnék kistesót a kisfiamnak.
Ebben a ciklusban nagy nehezen kaptam az orvostól Utrogestant megtámogatni a terhességet.
25-26 napos ciklusaim vannak. A tűszőrepedésem a 13.napon van. Sajnos úgy alakult ebben a hónapban, hogy szombaton éjjel tudtunk csak együtt lenni a párommal és hétfő délután kezdtem érezni a peteérést és valószínű kedden reggel volt a tűszőrepedés. Tehát kb 56 óra telt el mire kiszabadult a pete. A párom tegnap este( csütörtök) hazajött és megint voltunk együtt, de szerintem ez már késő volt. A szombatiból szerintetek lehet azért baba?????