Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás? fórum

Peteérés előtt három nappal történhet fogantatás? (tudásbázis)

1 2 3 4
3. *HoldViola* (válaszként erre: 1. - Adrus55)
2014. máj. 23. 08:52

Miből gondolod, hogy kedden reggel volt a tr? Mert az van a nagykönyvben, hogy reggel van? Ha érezted hétfőn délután akkor lehet, hogy meg is repedt. Nálam legalább is a dolog 1-2 órás intenzív fájdalommal jár. Vagy te már sokkal előtte érzed ahogy feszül, nő a tüsző? Hétfő délutántól kedd reggelig érezted?

Amúgy szerintem még kedd reggel simán meg is termékenyülhetett a petesejt, mert az 2,5 nap.. 5 napig is elélhetnek de termékenyíteni 1-3 napig tudnak elvileg. Persze az elvileg számtalanszor megdől a gyakorlatban. :)

2014. máj. 23. 08:48

Szerintem mindig lehet reménykedni :) Ha magamból indulok ki, akkor csak bíztatni tudlak. Amikor az ovutesztem pozitívat mutatott, akkor volt olyan jellegű a váladékom, ami peteérésre utal. Mi igyekeztünk, de nem gondoltam volna, hogy terhes leszek. Bár sikerült, mégis 4 nappal később volt a baba méretei alapján a fogantatás ideje. Szóval simán lehet,hogy a szombati együttlét, de szerintem még a csütörtöki is babát eredményez :)

Bízz! És ha most nem is, de a következő ciklusban tuti összejön.

2014. máj. 23. 08:23

Sziasztok!

Nagyon régóta szeretnék kistesót a kisfiamnak.

Ebben a ciklusban nagy nehezen kaptam az orvostól Utrogestant megtámogatni a terhességet.

25-26 napos ciklusaim vannak. A tűszőrepedésem a 13.napon van. Sajnos úgy alakult ebben a hónapban, hogy szombaton éjjel tudtunk csak együtt lenni a párommal és hétfő délután kezdtem érezni a peteérést és valószínű kedden reggel volt a tűszőrepedés. Tehát kb 56 óra telt el mire kiszabadult a pete. A párom tegnap este( csütörtök) hazajött és megint voltunk együtt, de szerintem ez már késő volt. A szombatiból szerintetek lehet azért baba?????

1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook