Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Pékpecsenye recept

Pékpecsenye recept

Elkészítési idő 15 perc

A Pékpecsenye hozzávalói:
15dkg füstólt húsos szalonna
1kg burgonya
3 fej hagyma
1/2 kg sertés comb
2 dl fehérbor
só,őrölt fehér bors


A Pékpecsenye elkészítési módja:
A hagymát,burgonyát megpucoljuk,majd karikákra vágjuk. A sertés combot apró kockára vágjuk Tűzálló edényt kibélelünk szalonnával,majd sor burgonya,só,bors,hagyma,apróra vágott hús,ismételni mig minden elfogy. Akkor a legjobb ha szalonna csak alul és legfelül kerül.Mikor ez meg van ráöntjük a bort és elő melegitett sütőben készre pároljuk,

Csak addig van dolog vele mig össze rakod,a hústól függően 30-40 perc alatt megvan.
Jó étvágyat!


Kategória: Egytálételek receptjei


A pékpecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook