PCOS-Petefészek ciszta műtét után sikerül a baba? (beszélgetés)
Igen stimuval, vagyis nagyon sok szurival szám szerint most kb 30.
A punkció az a ptesejtleszívás, ami nekem pénteken lesz,ekkor rakják őket össze apa katonáival és megkezdődik a megtermékenyítés, 3-4 naposan ültetik vissza őket.
Olvastam a naplódban Igi. ez nagyon jó hír. Stimulációval ennyi? Nekem elvileg mindkét oldalon 1-1 db volt ebben a hónapban. Sajnos hiába. :-(
De ebből a 10-ből, tuti sikerülnie kell. Mikor ültetik vissza a pocidba? Pénteken csak összeeresztik őket? Vagy a punkció már a visszaülteté? Nem igazán tudom a menetét.
Sziasztok !
Hetti szorítok, és várunk holnap a pozítiv eredménnyel:-)
De jó Hetti!
Szurkolunk.
Nekem sajnos a műtét utáni második hónap is sikertelen volt. Na de hamarosan mi is követünk.
Ugye többiek!?
Szia!Aranyos vagy!
Ebben a hóban nagyon bízom!Már tornázni is elkezdtem, mert ellustultam, és jól esett..napokon belül pé közeleg remélem, és már sikerülhetne:))
No akkor ez azt jelenti, hogy legalább nem marad el a ciklusod, tehát lényegében rendben vagy. Sikerülni kell nektek is!
Egyre több jó hírt hallok azokról, akiknek műtét után sikerült! Nekünk is össze fog jönni!
Szia!
egyből próbálkoztunk igen, ez már a 2. mensim volt :((((
Szia Vica igen támogatja TB, de azért van egy egyszeri konzultációs díj az intézetben ami 13000.- és a gyógyszereket injekciókat neked kell meg venni, és hát ezek elég drágák.
Egy inszem került kb 40000.- ftba. a lombik kb 3x több. Mindig szoktam mondani más ennyi pénzből már nemhogy megszüli, be is vásárol a babájának, de nem panaszkodom csak legyen már nekünk is kis pocaklakónk.Annyira várjuk már őket.
Nos sziasztok. Jól lemaradtam a beszélgetésről, de gondolom, nem maradtam le semmiről.
Panka! Végülis kimentek? Tényleg nincs más út? Nem találtatok állást?
Nekem a closty csinált PÉ-t de tüszőrepedés nem volt. Nem lehet, hogy neked is később kezdenek érni a tüszőid? Végülis ha 40 napos a ciklusod, akkor kb a 15 naptól érik és 20 körül fakad ki. Nekem 28 napos és így látta a 12 napon a félig érett tüszőket. Erre mondta, hogy 2-3 napon belül elkezdhetünk próbálkozni. Na ez most van. Azért figyeld magad! A Billings módszert ismered?
Igi! Én úgy tudtam, hogy az első 5 lombikot fizeti a tb. Akkor most ti miért fizettek? Vagy miről maradtam le? Nagyon sok meleg teát igyál és az átmossa a sok bacit a szervezeteden.
Angyalka! Nem beágyazódásos vérzés volt? Vagy ez volt a műtét utáni első mensid? Ti egyből próbálkoztatok?
most megyek veszek egy forró fürdőt hátha segít
légy jó holnap beszélhetünk érdekelne hová mentek és mit fogtok csinálni
Jó éjszakát !
Köszi Igi, hogy válaszoltál! Nagyon örülök, hogy ott tartasz már, nagyon fogok szorítani, most már tuti lesz a babád majd meglátod!!!
Most második hónapja szedem, előtte pihi volt. Nem tudom miért nem hat rám az, ami másokra igen....
Szia Panka,de örülök neked, tényleg nagyon rég voltál, most mióta szeded a clostit ? nem lehet hogy már nagyon rég szeded , nekem azt mondták anno hogy vigyázni kell vele, pihenni kell közben.
Mi most kezdtük a felkészítést lombikra, ma megvolt az első szurim, nagyon bízunk benne hogy most minden rendben lesz.
Sziasztok Lányok!
Régen jártam erre. Nem olvastam még vissza, majd megteszem, mert érdekel, mi van veletek. De ha van valami újdonság, írjatok!
Velem nem sok jó történik baba ügyben. A héten voltam nőgyógyásznál, mert szedem a Clostit és megnézettem magam a 12. napon. Jó hír, hogy egyáltalán nincs egy darab cisztám sem (gondolom a Merckforminnak köszönhetem) de van egy rossz hír is: a ciszta helyett nem termeltem érett petesejtet sem egyáltalán. Nagyon el vagyok keseredve:-((( Most vagy az van, hogy még korán nézettem magam, ugyanis nekem a 40. napra szokott megjönni, vagy egyáltalán nincs pé-m még Clostira sem. Szerintetek???
100 mg-os és minden másnap kell szednem !
Nagyon úgy néz ki hogy beteg leszek, ma már hapciztam néhányat és kezdek taknyosodni, remélem nem lesz lázam , tolom magamba a teát, holnap pedig veszek narancsot.
További ajánlott fórumok:
- Petefészek-ciszta műtét után meddig kell kórházban lenni?
- Petefészek ciszta tapasztalatok és műtét utáni felépülés
- Petefészek ciszta műtét után....
- Petefészek ciszta műtét után kell-e feküdni, pihenni, vagy lehet menni dolgozni?
- Menszesz petefészekciszta műtét után
- Laparoszkópos petefészek ciszta műtét után normális, ha egy dudort érzek?