PCOS esetén milyen orvost keresnél fel? (beszélgetés)
Sziasztok!
Örülök, hogy végre másoknak is javasolták a gyógyszer mellett a mozgást és a diétát. Nagyon sokan ezekről nem is tudnak, sőt gyógyszert sem kapnak, csak diagnosztizálják őket.
Dianella, írtad, hogy ismered Tűű dokit, Ő most már csak a MM-ben rendel, de Szent Imre endokrinológiája jó. Ott már jártál?
s700, megkérdezhetem, hogy milyen fogyókúrát javasoltak?
Én is pcos vagyok(meg pajzsmirigy alulműködésem is van) és a kislányommal úgy estem spontán teherbe, hogy nem is tudtam még a betegségeimről, a kisfiammal pedig fél év Meforal és egy struma műtét után. A két gyerekem között volt egy spontán teherbeesés és vetélés. :-( Akkor vizsgáltattam ki magam...
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni. Tud valaki nekem egy jó endokrinológust ajánlani? Nem tudok tízezreket fizetni, szóval magándoki szóba sem jöhet. :( Tűű dokit ismerem. Budapesten lakom, de akár más városba is elmennék, ha valakit ajánlana egy jó orvost, aki ért a PCOS-hez. Ti kihez jártok? Mindenki a MensMentisbe?
Hello!
Érdeklődnék, hogy járt már valaki a Baross utcai női klinikán PCOS kivizsgálása miatt? Nekem oda van beutalóm, az endokrinológia osztályra és akárhányszor hívom őket délelőtt amikor elvileg rendelnek sohasem veszik fel a telefont vagy pedig foglalt. Már több mint 2 hete próbálok velük kapcsolatba kerülni, de eddig nem jött össze. Pedig a telefonszám az jó!
Előre is köszönöm, annak aki tud segíteni.
Hello!
Megjöttem a kórházból.
Hát, kicsit többre számítottam.
Leginkább vérvétellel töltöttem az időt 3 nap alatt.
Viszont aláírták, hogy gond van a cukrommal és felírták a Meforal nevezetű gyógyszert. Meg fogyási tanácsokkal láttak el, olyanokat mondtak, amit én magamtól is tudtam eddig is...
De hiszem, hogy ez most így segít: Meforal, fogyókúra és mozgás. Van itthon egy elliptikus gépünk, meg egyébként is felírt a doki napi 10 ezer lépést. Még nem tudom ez mennyi, de őrült soknak tűnik....
Köszi!
Ezt én is nagyon remélem!
8-án megyek az endokrinológiára kivizsgálásra kórházban...
Remélem akkor okosabb leszek majd.
Puma! Köszi a tippeket! Utána fogok nézni.
Zsó001: Egyébként a hoxán szinte mindent elolvasok, ami a PCOS-ről szól...
Van egy ismerős lány, akinek ilyen problémája van. Az ő betegsége kapcsán olvasgattam a témáról. Több helyen utaltak arra, pl. a Természetgyógyász Magazinban is, hogy a PCO (én így ismerem, de PCOS-nek is szokták írni a cikkekben) oka a szervezet elsavasodása (sav-bázis egyensúly felborulása). Olvashatsz erről a témáról a Savtalanítás c. könyvben (Kurt Tepperwein). Mióta olvastam, én magam is lúgosítok, bár én már nem a gyerekvállalás céljából. Rengeteg lehetőség van rá, én találtam is hozzá megfelelő árú, egyszerűen használható terméket.
Járj utána a témának, olvass róla, mindenképp hasznodra lesz!
Nézd, ennyi helyen olvashatsz utána csak itt a Hoxán:
PCOS - a leggyakoribb oka a női meddőségnek (Teherbeesés, Terméketlenségről)
PCOS és hátrahajló méh esetén tényleg csak a lombik program segítségével lehetek terhes? (Teherbeesés)
PCOS esetén milyen orvost keresnél fel? (Teherbeesés)
PCOS kezelése gyógyszerrel (merckformin, metformin) (Teherbeesés)
PCOS-Petefészek ciszta műtét után sikerül a baba? (Teherbeesés)
További ajánlott fórumok:
- Abortusz esetén érdemes-e magánorvost fogadni? Ha igen tudnátok-e jó orvost ajánlani?
- PCOS esetén mire kell figyelni étkezésügyileg? Mit kell enni, mit nem szabad enni?
- PCOS és pajzsmirigy alulműködés esetén a Gynex cseppet hogyan kell szedni?
- PCOS esetén, a gyógyszeres kezelésnek köszönhetően mennyi idő után áll vissza a szervezetem a normális állapotába?
- Ismertek olyan orvost Miskolcon, aki tudja kezelni a PCOS-t?
- Sejthető szívhang esetén érdemes másik orvost is felkeresnem?