Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Patiszon pörkölt recept

Patiszon pörkölt recept

A Patiszon pörkölt hozzávalói:
1 vöröshagyma
1-2 db patiszon

pirospaprika
tejfől
olaj,vagy zsir


A Patiszon pörkölt elkészítési módja:
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megpároljuk.Megszórjuk a pirosparikával,rádobjuk a megtisztitott kockára vágott patiszont,sót, és megpároljuk.Ha kész tejföllel lehet izesiteni.

Nokedlival,rizzsel finom.Természetesen,ha valaki szereti,tehet bele paprikát paradicsomot izlés szerint.
Vizet nem kell alá tenni,a tökhöz hasonlóan levet enged.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A patiszon pörkölt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook