Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Parmezánbundás hús recept

Parmezánbundás hús recept

A Parmezánbundás hús hozzávalói:
8 szelet hús (csirke, -pulykamell, sertéskaraj)
15 dkg zsemlemorzsa
5 dkg reszelt parmezán
liszt
2 tojás
tengeri só
olaj a sütéshez


A Parmezánbundás hús elkészítési módja:
A hússzeletek klopfoljuk besózzuk. A zsemlemorzsát összekeverjük a reszelt parmezánnal. A húst panírozzuk: lisztbe, felvert tojásba, végül a parmezános morzsába forgatjuk. Forró olajban megsütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A parmezánbundás hús elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook