Parfümök - te mit használsz? (beszélgetés)
Mi pechesek vagyunk parfüm ügyben, mert mindketten megtaláltuk életünk fő illatát, de mindegyik megszűnt. :(
Zsonak a Replay, nekem pedig a New West volt. Ez utóbbi kellemes sárgadinnyés jellegű illat volt, imádtam. Sajna már nem lehet kapni egyiket sem. :(
Azóta mindketten több illaton is túl vagyunk, azt hiszem Zsonak találtam egy jót: Tom Taylor, Bodytalk. De magamnak azóta sem.
Ha valaki tud ajánlani valami jó sárgadinnyés vagy finoman vaníliás illatot...
Én mostanában az Avontól rendelem a parfümömet. A neve Summer White, nagyon szolíd illat, tiszta, kellemes, szeretem.
Nem szeretem a túl feltűnő édes illatokat, nem bírom, ha valakit illatfelhő vesz körül. Szerintem sokkal izgalmasabb, ha csak fél méteren belül érzed meg a másik illatát. Jó, ha nem nyomja el az egyén természetes "szagát", szerintem egy parfüm akkor jó, ha a saját szagoddal keveredve is kellemes illatot ad, és nem üt el az egyéniségedtől.
Jelenleg: DKNY-Be Delicious nagyon finom friss és édeskés illata van (almás)
Nagyon ritkán használok parfűmöt, mert az első 20 percben amikor magamra rakom tüsszögök tőle, egészen addig amíg eldugul az orrom. :)
:)
Én gyakran cserélem őket, általában a drágától kezdem...és a végén valami kínai lesz belőle :DDD
Én mást használok nappal, nappalra a könnyű illatot szeretem, estére a szokásos nehezet.
A kedvencem a régi opium, de olyan drága hogy már nem a kedvencem :DDD
22.000-ért haha, a hülyének is megéri nem?
:_))))
Salvador Dali-Dalimix
Calvin Klein-One
Legjellemzőbben az uniszex illatok a kedvencek,nem szeretem se az édeset,se a virágos illatokat.
Csak azt nem írtam, hogy mi is ez ugye? hihi...
Volare
Nekem egy illatom van tizensok éve. Cégtől rendelve nyilván...
Minden alkalomra ezt használom. Ki nem állhatom a dezodorokat és a szagos golyós és miegyásos mizéket. Így szagtalan golyós/fújós/stiftes és aztán prfüm :D.
Randi előtt 100%, hogy használok. Azt, hogy melyiket teszem fel, függ attól, hogy mit szeretnék, mi legyen a randi folytatása. :)
Hétköznapokon is szoktam parfümözni, ha kedvem van. De olyankor inkább szolídabb illatot választok.
Nekem is nagyon sok parfümöm van itthon. :)
A kedvencem Kenzo: Pipacs.
Egyébként kedvelem levendulás és magnóliás illatokat is.
Clinique: Happy
Tényleg happy leszek tőle. :)))
Milyen illatokat kedvelsz?
Mikor használsz perfumöt és miért?
Mit használsz?
Legutolsó parfumömet egy családtagtól kaptam, nagyon csodálkoztam, hogy így eltalált. Nem vérszerinti és nem közeli családtagról van szó. A lányom párja. A perfum: Givenchytől az Organza. Nagyon fínom szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Milyen vírusirtót használsz?
- Milyen alapozót használsz - ha használsz?
- Hány m2 a lakásod, hány m3 gázt használsz el havonta és hány fok van nálatok?
- Milyen sampont használsz?
- Milyen babaápolási termékeket használsz/használtál?
- Borotválod a hónaljad, és használsz dezodort? Ez pedig a mellrák kialakulásához vezet!