Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Paranormalitás fórum

Paranormalitás (beszélgetés)

1 2
9. 23809eccb8 (válaszként erre: 6. - 70ee6fd6ec)
2015. aug. 1. 13:52

Én fázós vagyok a férjem nem....Nem igazán vettem még észre más furcsa dolgot,és igyekszem a realitás talaján maradni.

Igyekszem nem (túl sokat) foglalkozni a témával,mert úgy érzem ha beszippantana nem járnék jól..

2015. aug. 1. 13:46

Pár éve karácsony este történt vacsora közben.

Kutya az asztal alatt mint mindíg,kandallóban ég

a tüz , fütés maximumon ...szóval 24-26 fok között,

ajtók ablakok csukva.

Elöször egy fura hideg huzatot éreztünk,mondhatnám

hideget és pár pillanat múlva a nyugis eb kirohant

az asztal alól és mint egy örült a plafon felé ugatott és reszketett félelmében! Egyre hidegebb lett és fogalmunk sem volt,hogy mi történik körülöttünk és miért! Körbe rohantuk a házat kívül

belül és semmi. Talán 10-15 percig tartott ez az

egész (valami)és az érdekes,hogy teljesen lehült

a lakás,pedig égett a tüz és a fütést sem csavarta le senki...

Magyarázatot a mai napig nem találtunk az esetre,de egyszerre négy ember nem kattanhat be!?

...na meg a kutya!?

2015. aug. 1. 13:29

gyújts egy gyertyát éskérd meg, hogy távozzon lakásotokból

én így szoktam, ha "valaki" jelen van

2015. aug. 1. 13:25

Vigyázz, mert ebbe bele lehet bolondulni...

Egyébként egy szerelő biztosan tud magyarázatot adni arra, hogy miért szórakozik a hangerő.

A hidegről pedig annyit, hogy én napok óta vacogva ébredek, mert lusta voltam elővenni a paplant.

5. 23809eccb8 (válaszként erre: 4. - B6fb711c0e)
2015. aug. 1. 13:16
Remélem,majd ha hazaér a férjem kifaggatom mik lehetnek a válaszok arra hogy szórakozik a hangerő....Ő jobban ért ezekhez a technikai dolgokhoz.Örülnék,ha nem szellem élne velünk.
2015. aug. 1. 13:13
Kilazult a hangerő tekerőkéje
2015. aug. 1. 13:07
Ez a szellem akar valamit a férjedtől. Valószínűleg nagyothall, továbbá vallásos lehet.
2015. aug. 1. 13:04

Valami kósza lélek lakik nálatok.

Majd elmegy, ha békét lelt.

2015. aug. 1. 13:03

Sziasztok!

Igen, igen van már pár ilyen fórum,de nem valami aktívak...

Elmesélném a sztorinkat.Lehet hogy nem is tartozik a paranormális dolgok közé,de nem tudok racionális magyarázatot találni rá...

Le kell szögeznem előtte nem hittem idáig ezekben a dolgokban(nem is szeretnék igazából)

Szóval....A minap panaszkodott a férjem,hogy éjjelenete olykor olyasmit érez mintha hideg lehelet érne az arcához.Erre elkezdtem kutakodni a paranormalitás témában.Aztán hagytam is a dolgot.

Ma viszont megint utolért,hogy agyaljak ezen.

Bekapcsoltam a zenét,normál hangerőre vettem,kimentem a fiammal az udvarra,kint is hallottuk a muzsikát.Egyszer csak arra vagyok figyelmes,hogy egyre feljebb és feljebb megy a hangerő.Jövök be a lakásba,ordít a zene,nézem az erősítőt teljesen fel van tekerve a hangerő.Hogyan lehetséges ez?Valami racionális magyarázat van rá?

(Korábban történt egy másik albérletben,hogy az éjszaka közepén az erősítő átkapcsolt rádió funkcióra és arra keltünk hogy a Mária rádió szól).

Várom a véleményeket azoktól,akik profibbak a témában.Köszönöm

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook