Paranormalitás (beszélgetés)
Én fázós vagyok a férjem nem....Nem igazán vettem még észre más furcsa dolgot,és igyekszem a realitás talaján maradni.
Igyekszem nem (túl sokat) foglalkozni a témával,mert úgy érzem ha beszippantana nem járnék jól..
Pár éve karácsony este történt vacsora közben.
Kutya az asztal alatt mint mindíg,kandallóban ég
a tüz , fütés maximumon ...szóval 24-26 fok között,
ajtók ablakok csukva.
Elöször egy fura hideg huzatot éreztünk,mondhatnám
hideget és pár pillanat múlva a nyugis eb kirohant
az asztal alól és mint egy örült a plafon felé ugatott és reszketett félelmében! Egyre hidegebb lett és fogalmunk sem volt,hogy mi történik körülöttünk és miért! Körbe rohantuk a házat kívül
belül és semmi. Talán 10-15 percig tartott ez az
egész (valami)és az érdekes,hogy teljesen lehült
a lakás,pedig égett a tüz és a fütést sem csavarta le senki...
Magyarázatot a mai napig nem találtunk az esetre,de egyszerre négy ember nem kattanhat be!?
...na meg a kutya!?
gyújts egy gyertyát éskérd meg, hogy távozzon lakásotokból
én így szoktam, ha "valaki" jelen van
Vigyázz, mert ebbe bele lehet bolondulni...
Egyébként egy szerelő biztosan tud magyarázatot adni arra, hogy miért szórakozik a hangerő.
A hidegről pedig annyit, hogy én napok óta vacogva ébredek, mert lusta voltam elővenni a paplant.
Valami kósza lélek lakik nálatok.
Majd elmegy, ha békét lelt.
Sziasztok!
Igen, igen van már pár ilyen fórum,de nem valami aktívak...
Elmesélném a sztorinkat.Lehet hogy nem is tartozik a paranormális dolgok közé,de nem tudok racionális magyarázatot találni rá...
Le kell szögeznem előtte nem hittem idáig ezekben a dolgokban(nem is szeretnék igazából)
Szóval....A minap panaszkodott a férjem,hogy éjjelenete olykor olyasmit érez mintha hideg lehelet érne az arcához.Erre elkezdtem kutakodni a paranormalitás témában.Aztán hagytam is a dolgot.
Ma viszont megint utolért,hogy agyaljak ezen.
Bekapcsoltam a zenét,normál hangerőre vettem,kimentem a fiammal az udvarra,kint is hallottuk a muzsikát.Egyszer csak arra vagyok figyelmes,hogy egyre feljebb és feljebb megy a hangerő.Jövök be a lakásba,ordít a zene,nézem az erősítőt teljesen fel van tekerve a hangerő.Hogyan lehetséges ez?Valami racionális magyarázat van rá?
(Korábban történt egy másik albérletben,hogy az éjszaka közepén az erősítő átkapcsolt rádió funkcióra és arra keltünk hogy a Mária rádió szól).
Várom a véleményeket azoktól,akik profibbak a témában.Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Szellemek, paranormális jelenségek
- Aki hisz a szellemekben vagy átélt már paranormális tevékenységet
- Előfordult már, hogy paranormális jelenséget tapasztaltál otthonodban? Esetleg kísértet járta helyen laksz?
- Ide írd paranormális élményeidet ! :)
- Új paranormális élmények, hisztek a szellemekben?
- Láttátok a Paranormal Activity filmet?