Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Sziasztok!
Jól lemaradtam, esküvőn voltunk szombaton, és még mindig hulla vagyok, a hőség végre picit csökkent, tegnap strandoltunk, ma szép kis csalánkiütéssel keltem, nyakam, karom, arcom. Igyekszem visszaolvasni, remélem mindenki nagyon jól van!!!
Ugye milyen jó ötleteim vannak?! :)
Az evést mégse vállalom, már éppen eleget ettem mára.
Egyél :) legalább nekem nem lesz vele gondom :))))
De ez a 11 óra megfontolandó :DD lehet az lesz belőle :))))
Ráérsz 11-kor enni!
Egyek helyetted?! :DDD
Szép jó estét :D én csúf maradtam, de nálam ugye ez genetika :)
Hazaértem...éhes voltam, ettem három őszibarackot :D már edzettem is...és még mindig nem vagyok éhes...hogy lesz ebből szalonnás rántotta????? :D
Erre írtam, hogy majd jön Menyus. :) Ebben neki van tapasztalata első kézből.
De érdemes egy próbát tenni tejmentesen.
Növényi olaj is okozhatja. Ki kell tapasztalni.
Meg aztán ott vannak az öreg hormonok. Van, aki a fejére állhat, ha pl. érzékeny a tesztoszteronra (nem is kell, hogy túltermelje).
Miért ne?
Nekem elmúlt.
A sajt legjobb (legkeményebb) formájában is csak kompromisszum.
Tényleg figyelj nagyon a tejtermékekre, mert azoktól rögtön jön a pattanás annál aki erre hajlamos.
Miért múlna el a "paleotól" a pattanásod?
Azt kell tudni, hogy mitől vannak, mert oka van, hogy vannak.
Én nagyon híve vagyok annak, hogy a betegségeknek, klf. állapotoknak MINDEN ESETBEN lelki oka van.
Miben csaltál minimálisat?
Elsősorban a tejtermékek lehetnek felelősek. Tehát, ha használsz még vajat, eszel sajtot (még ha keményet is) ezek bizony fenntarthatják a pattanásokat.
De ezeken kívül még van sok ok, ami miatt pattanásos lehet a bőr, de erről majd Menyus. Ő jobban képben van. :)
Sejtem melyik lehet, a neten rákerestem az Orion konyhai robotgépre és egy 800wattosat hozott ki
Nagyon köszi, akkor ilyen típust fogok keresni! :-)
Valami olyasmi. Nem tudom, hogy ebben találsz-e választ: [link]
Ugyanitt van 2. része is.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?