Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
ez jó hír, remélem, nem változott, mindenesetre, ha kimész, majd írj, h. milyen áron vannak ott a magvak
én régebben sokáig számoltam kalóriát, már nem, de lehet, h. újrakezdem, mármint nem kimondottan a számolást, hanem inkább a megevett kaják rögzítését, h. ki tudjam elemezni, mi hathat az aknéra. Amúgy amikor számoltam, ált. 1200 alatt voltam, miután paleózni kezdtem, még 1 hónapig vezettem
nem értem miért praktikus a kosárcsere. Hát nem jött be.
Élsz még, látogató???!!!
Késő olvasta.
Igen. Mert Menyus Harcos :D És azt pont ezt jelenti :DDDDD
Menyus! Ezt most ne olvasd!
Akartam már kérdezni, hogy Menyus nem étkezik rendesen. Reggel mindig várja az estét, hogy ehessen? Valami hasonló célzást írt ma reggel a libámra.
Nagyot nem is téved. Én tényleg nem tudom ki Ő.
Na nem mintha rátok emlékeznék valahonnan:)
Hosszú idő után először jött valaki azzal, hogy a nődokija paleózni küldte, így nem olyan nehéz emlékezni.
Persze, ha ennél rendesen, nem lennének epizódjaid :DDD
Elvonási tünetei vannak, már hallucinál is, hagyd rá!
Ráadásul a mérlege is elromlott, mert 61 kilót írt ki a minap - szóval van baja elég. :DDD
Vannak itt gyengébbek is:) Ki is vagy?
Bocsi,de nem hagyhattam ki:)
ÖÖÖ, akkor jó :)))
Már kezdelek kiismerni, te kis huncut :D
Hát dehogynem!!!!!!!!!!...ööö...ki is vagy????
vicceltem :D
Sziasztok!
Jó rég nem voltam. Bár lehet nem is hiányoztam :P
Múlt hét hétfő óta megy a paleo kaja, kezd tetszeni, mert sokkal jobb a közérzetem.
Nagyon örülök, hogy pont ilyen nődokihoz vetett a sors, aki paleo fan.
Nektek nagyon köszi mindent, hogy segítettek a jó úton elindulni :)
Hát...én dinka vagyok ilyen téren...ma reggel még a fejes salátát is mértem...eddig mindig mindent mértem....azért vannak a naplómban helyenként olyan adatok, hogy 36 g vagy ehhez hasonlók, sőt, eleinte még a kávémba az 1 dl. tejet is egy megmaradt cumisüveggel mértem ki...lehet, hogy ez már rögeszme - remélem csak VOLT! :-)
Egy kicsit még feszengek, hogy reggel mértem utoljára a kajámat, de az agyammal azért felfogtam, hogy miért szükségtelen! :-)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?