Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
..esetleg gratulál és örül :DDDD Nem????????
Ejnye Bev....ne szivass már folyton :DDDD
Egyébként már úgy döntöttem az átkarolós zászlónak is baromira fogok örülni :DDD
Ha valaki lát éjszaka kutyasétáltatás közben :DDDD amikor a Elsőbbség adás kötelező táblán gyakorlok :)))))) ha más nem a térfigyelők jól szórakoznak :DDDDDD
na, megjöttetek? jóreggelt.
errefelé jó hideg van és eső.
Megnyugtató. mármint, hogy nem tűnt el teljesen. Reménykedem, hogy nálunk sem fog.
Kedves paleos férfi kollégák marad a rendszeres masszírozás a cél érdekében:)
hát nemtom, onnan megy lefelé legelőször :)
a torna csak a tartást javítja, méretet nem. De azért nem tűnt még el teljesen :)
Jó reggelt!
Úgy nem lehetne fogyni, hogy a cici megmaradjon?:)
Cicire kellene tornáznotok:)
hogy érted, hogy féltékeny? Meg hogy nem lelkes? Hogy nem drukkol neked hogy de ügyes vagy meg ilyenek? Mondd meg hogy hát te kuka, neked akarok tetszeni :) meg jól érezni magamat a bőrömben.
Én azt tapasztaltam, hogy az én férjemnek tetszik az új asszonkája, viszont a kolléganők egy része meg azt sugallja, hogy mivel a fogyás következtében sokkal kisebb lett a cicim, ez biztosan nem fog majd otthon sikert aratni. Hát nemtom, én egész máshogy tapasztalom. :D Van olyan aki havonta megkérdezi hogy tetszik-e a férjemnek hogy ennyire lefogytam? Hozzáteszem, még mindig van rajtam vagy 15 kiló, sőt, ha szigorú akarok lenni, akkor 20. Szóval még mindig nem vagyok piszkafa, mégis, sokszor azt ondják hogy jaj annyira vékony lettél!!! Hát mihez képest. És csak olyan mondja akin minimum 20 kiló felesleg van. Aki normálisan néz ki, azt baromira nem érdekli, egyszerűen tudomásul van véve, kész. Legszívesebben meg visszaszólnék a fanyalgóknak, de nincs semmiféle értelme.
na gyerekek holnap megin Pest, viszont most vonattal megyek. A Keleti környékén illetve Corvin-köz környékén van valami olyan mindenmenteshúsáru-beszerzési lehetőség?
Olvasgattam a neten allergia témában és egy elég érdekes cikkre bukkantam. Ismeritek ezt az orvost? A cikk teljesen a paleolit táplálkozást támasztja alá, bár nagyon tudományos.
Kantara, ez csak néhány perc és több részletben is meg lehet csinálni. Nagyon köszi még egyszer, hogy átküldted.
Csak a férjem nem lelkes. Lehet, hogy féltékeny?
igen, sajnos ettol annyira "felelmetes", h.rengeteg mellekhatasa van, meg engem az is zavar, h.nap, szoli kizart, igy hullaszinnel lehet ijesztgetni, marmint en :)
de szuper, h.nalad a paleo ezen is segitett
A laktózmentes dolgokat is felejtsd el! Azokban tejcukor ugyan nincs, de a tejfehérjék benne maradnak, amik rengeteg gondot okoznak.
Amikor elkezdtem a paleót, az államnál két oldalon volt vagy 4-4 gyulladt, fájó pattanás, meg elszórva még 1-2 az arcomon. Ahogy elkezdtem nem jött ki újabb, és egy hét alatt kb. eltűnt ami még megvolt. Most nagyon ritkán egy-két kisebb előjön, de már ez is furcsa, meg ki vagyok akadva tőle. Pedig régen sokkal rosszabb volt a helyzet, csak egy év alatt elszoktam tőle.
Én elég megengedően étkezem a paleón belül, elég sok maglisztes sütit is eszek, nem vettem észre, hogy nekem rosszabb lenne tőle, de mindenki más.
en sem tudom 100%-ra, de ugy emlekszem, vki azt mondta, h.csak kereskedok vasarolhatnak, de ha 2e a mandula, akkor megeri utananezni. en 3e-ert veszem+ a kesut is
Micmac, vagy ha vki meg erintett -hormonalis- akneban, jelentkezhetne, ha erre jar
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?