Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Ma vettem a tacskóban egy zsömlét. A kisebbik fiam megkérdezte, hogy minek veszek bolti zsömlét.Kb olyan hangsúllyal, hogy anya te megbolondultál????
megnyugtattam, hogy a tóban a halaknak lesz.
Aztán mikor dobáltam nekik, utána meg csak azon kapom magam, hogy a kerti csapnál mosom a kezem
azta gartula!!
közben meg ahogy számolok három hónap múlva már én is ezt fogom mondani... Ez hihetetlen...
Tudod, hogy Emese, akiről a Kispálék írtak,az a mi utcánkban lakik? Bakker tudnék mesélni!! A Lovasi meg évfolyamtársam volt földrajz szakon.
Na kidicsekedtem magam...
A nagyobbik fiam is valami enyhe allergiásságtól szenved. Időnként meg elkapja a köhögés. Lehet, hogy a te isemrősöd nem fogja ezt kipróbálni de a mi homeopátiás dokink a következőt javasolta és tök jól működik, hátha valakinekvan még ilyen gondja, érdemes kipróbálni
napi 2 ampulla calcimusc
napi 4-5 teáskanál stodal szirup
ettől elkülönülten kakukkfű tea
Histamunum c12 napi 2x5 golyó
Már olvastam köszi.
Volt valaki ilyen Szendi féle előadáson? Mert ahogy nézem a beharangozót, ez szerintem teljesen kezdőknek szól. Megnézném szívesen egyszer magamnak élőben, no meg mindig hall valami újat az ember, de azt azért nem szeretném végighallgatni, hogy képzeljük el, de az az igazság, hogy árt a tej meg a kenyér az embereknek.
Éljen!
Meg mi is! :)
GRT!!!
Nem sokára én is jubilálok :DDD
És most palacsintát sütök :DDD Jessszzz :DDDD
Ej látogató, hogy nem bírsz egy kicsit azon a formás fenekeden megülni! Most mééééééér kell neked fél kézzel is túlhajtanod magad? Hm? Homeos doki mellé egy jó kinez-t is javasolnék.
Jelentem mindenkinek ma elkezdtem a 4. paleos évemet.
Vasárnap sajnos túldolgoztam magam, azóta ágynyugalom. Engem nem tanított semmire a balesetem. Sőt! Behergelt. Mint egy pitbullt!
Engem ugyan nem győz le ez a sáros univerzum! Szétvet az ideg!
:D
Jövő héten megyek a homeo dokimhoz, ő helyre teszi az agyamban a ficamot, remélem...
Igen, ketogénen. Időszakosan csak a következő műtétig és a gyógyulásig, amíg gyulladások vannak a csontokon, meg a husin.
Nem ettem hajdinát, egyetlen kanál lenmagpehely, két tojásba botmix, sok zsírban kisütve, a diót meg kókuszszírral, szezámmagliszttel, kávéskanál mézzel és vízzel botmixeltem meg. Kettő darabot építettem ebből. Jó volt hajdina nélkül is. :)
Én is úgy jártam mint az ismerősöd.Vizsgálat után egyből allergia gyógyszer, utána szteroidos kenőcs stb. A végén még én jöttem rá 3 hónap után, hogy mi okozza az allergiámat , no meg a csúnya ekcémámat.
Vannak már bevállt természetes szereim és most már 3 hónap után semmi bajom.
Ketogénen vagy???
Én ugyan le nem beszéllek semmiről. :DDD
Ha valaki akkor te nagyon jól tudod, mit lehet mit szabad, és mit engedhetsz meg magadnak :D
Egyél Tigris!!!!! :))))
Több, mint kompromisszumos, mert hajdinaliszttel lesz. (Ha le nem beszélsz...)
Kettő darabról lenne szó. Vágyom rá, na! :)
Nagyon szíííííííívesen!
Bealudtatok?
Épp most tervezek bűnbe esni! :) Tolnék valami több, mint kompromisszumos csalafintát. Diósat, ha már a napokban emlegetve volt a dió.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?