Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
2 év. -20 kiló. Ez egy év alatt ment le, azóta stagnál, de nem térek vissza, tudom, hogy menni fog még lefelé. Csak túl sokat eszem, sokszor késő este is. De ez a 20 kiló ugyanígy ment le, ha kicsit visszavennék a mennyiségből, menne tovább, tudom.
De hát annyira szeretek enni!!!
nemmondod!!! mifélék például?
bár gondolom, nagyon drága lehet, de mindenképpen örvendetes, hogy a Lipóti is nyit a paleo felé. Szerintem ezzel hatalmas üzleti előnnyel hasít majd.
Köszi Mariann! :)
Azért, reggel, friss szemmel megtaláltam a naplódban is. :)
Már el is készült. Most már, csak ki kell találnom, mi lesz belőle. :)
A paleo nem diéta.Nem is kell sokat inni, mert nem eszünk sok Ch-t( általában)
Mondjuk a 2 liter a minimum, amit mindig megittam.Ennél csak többet szoktam, ha pl. kánikula van.
Akkor idemásolom Neked, Viki!:)
Leírtam a totu készítését egyszerűen, hátha így könnyebben nekiáll, akit érdekel.
A fehérjéket berakod egy mixerbe és kicsit felvered.(vagy habverővel) Nem kell keményre, csak fehéredésig. Forralsz kb. 2 liter vizet egy nem leégős fazékban, lábosban, teszel bele kb. 1 dl. citromlevet. Beleöntöd a tojásfehérjéket és kicsit kevergeted, főzöd 5 percig. Ne hagyd a tűzön, mert szeret kifutni!:) Sűrű tésztaszűrőn át leszűröd, hagyod kicsurogni, kicsit kevergeted a szűrőben.Ennyi!:D
Sziasztok!
Diéta mellett igyatok soks sok folyadékot, vizet. Az sokat segít. Sokáig küzdöttem súlyfelesleggel. Amióta sok vizet ( napi 2 liter) megiszom azóta bármit ehetek, nem szedem vissza magamra a plussz kilókat!
HAJRÁ!
3 év
17 kg talán 1-15 év alatt, ez már történelem, nem emlékszem :)
Sziasztok! Én kb. egy hete kezdtem a paleolit diétát. Az ebédet rendelem a Gastroyaltól a munkahelyemere, hétvégén pedig főzök (két félét, mivel a család nem diétázik). Kíváncsi lennék ki mennyit fogyott és mennyi idő alatt? Mióta csináljátok?
Egyenlőre a közérzetemen érzem a változást, sokkal energikusabb lettem és jobb a kedvem.
Sehol egy troll...
Aki nincs fészen, annak írom, hogy már Lipóti Pékségben is előfordulhatnak paleós dolgok.
Naptárba bevésve. :)
Már alig várom!
Konyhaszolgálatban voltam. Sütöttem egy párizsiasan csirkemellet fehérje rúdból.Végre osztatlan siker a családomnál.
Meg egy csokis kuglófszerűt is alkottam.
Bevásároltam az Azsia Centerben szilikon formákból, most sorban felavatom őket.:)
Sziasztok!
Mindenki kertben? Nagyon nagy a csönd!
Kéne már valami új érdeklődő, aki felpezsíti itt az életet. :)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?