Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Csajok mondjátok meg, ha valakinek van cisztája a petefészkén az fájhat ha nyomkodja?
Ezt csak azért kérdem, mert fáj a májam körül az ódalasom... De ha nyomkodom akkor ott lent fáj egy bizonyos ponton.
Nem itthon ettünk két napig, de nagyon figyeltem és ügyeltem. Nem tudom, hogy valamit mégis benyaltam-e és attól, vagy esetleg van egy ilyen cisztám és kisugározhat?
Nem volt még soha, de lehet ahogy vénülök paleo ide vagy oda lett egy ?????? Aki szakértő mesélje el hogyan tud fájni...
Tisztességes multi vitaminról annyit, hogy ha kinézel magadnak valamit, akkor azért azt mutasd meg mert sok gagyit kapni.
Mg-ből mg citrát por ha kapsz. Este lefekvés előtt mellé ne szedj be semmi mást,és édeset se egyél hozzá.
C vitamin több részletben. Legjobb vízben az aszkorbinsav, de máshogy is eheted. 3-4 ezer mg nyugodtan meglehet egy nap, zöldségeket gyümölcsöket is vedd hozzá. Túladagolni nem tudod ne félj. (Mondjuk nekem ennyi nem jön össze soha)
D vitaminból 10000NEvel nyugodtan kezdheted fél évig szerintem. (Napi). Ezt a bionolt e tarból csepp formában jó venni. D vitamin mellé K2 is mindenképp kell. K nélkül a D érelmeszesedést gyorsíthat. Ugyanitt már kapható D és K egyben cseppentős formában.Reggel rántottára cseppentve OK.
Ugyanitt kapható üveges halolaj. E vitamin komplexxel. Ebből egy kanálreggelire. Meleg teát ráiszol semmi rossz íz. Nem is érdemes a többi bolti tablettát nézegetni, mert nagyon furmányosan van megadva a mennyiség (több bogyóra). Mire kiszámítod mi éri meg beleőszülsz. De már többen kiszámolták, és ez az üveges magyar termék a leg OKbb.
Mezei Elmira két könyve: a hedonistáknak való meg az, ami a legelső volt.
Igen, amúgy a napi 2 dl kókusztej mellett lehet, hogy én is megveszem majd:-)
Hehe, jók ezek az okos gépek.:)
Egyébként tényleg jók, én szeretem az új dolgokat.Más kérdés, hogy nem tudom kezelni őket, de kedvelem őket.
Most pl. a spotify segítségével tudom ingyen és bérmentve hallgatni a kedvenc régi zenéimet, éppen Rolling Stonesra álmodozok itt, meg Princre, Billy Idolra! Ezt hol tehetném számítógép nélkül?:D
:))))
Ugye, hogy van élet krumpli nélkül is?:)
Hú, pedig hogy imádtam a besameles rakott krumplimat! Most legközelebb paleo besameles rakott karalábét vagy cukkinit fogok készíteni.:)
a D-vitamin erdekes akkor is, ha megy napra. :-)
ha pesti lenne, akkor ma 10-tol 13.20-ig tud elvileg D-vitamint szintetizalni. :-)
a K2 es a magnezium is nagyon fontos, hogy az omega-3-at mar ne is mondjam. :-)
Nézz bele a 6 féle paleos naplómba.Ott fogod látni a saját és mások paleos ételeit.
Maradék gulyásleves volt a mai reggelim dél körül, malacsült lesz savanyúsággal most a második étkezésem, a süti majd estére marad, még nem állt össze.:)
Helyes, ez a jó hozzáállás!:)
Volt már itt olyan is, aki napokig magasztalta a rakott krumplit, amit a férje miatt főzött, így ő is evett belőle.Nem értette, hogy mi miért nem lelkesedünk.:)
Ami tilos, az tilos, lehet tanakodni, mit csinálj helyette.sok mindent kiválthatsz, de vannak kivételek.(pl. hüvelyesek)
kulhoni, igen. :-)
taronak is hivjak.
Grizzli, köszi!
Igen, valószínű jobb szigorúnak lenni, mert hát akkor mi fér még bele? .. És tényleg akkor vagy csinálom vagy nem.
Holnap veszek kókusztejet:-)
Egyébként van paleo szakácskönyvem, és olvastam, hogy lehet csinláni is. Valaki próbálta már?
Milyen?
Ti mit ettetek ma, mi lesz a vacsi?
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?