Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Menyus, Buksicica,
pl itt van ez a cikk is, de mashol is olvastam
na most 1 db almaban van kb 9, 1 db korteben kb 11 gr fruktoz...
lehet szamolgatni. :-)
Megnéztem. Nekem találgatásnak tűnik. Meg holmi színészekre való hivatkozással, aki sok almát evett. Csak éppen azt nem tudjuk, hogy mit evett mellé, és meddig ette, és mekkora mennyiségben.
Jól láttam, hogy ezek között a hsz-ek közt nincs egy SZG hsz sem?
Gratulálok az évfordulóhoz!!! Ügyi.
Gyümi ügyben, meg úgyis érzni az ember, ha túlzásba viszi, nem??
Itt mindenki figyel a teste visszajelzéseire. Nem hiszem, hogy minden előjel nélkül beteg lesz az ember. Valami jelzést biztos, hogy küld nekünk. Vagy nem??
40-50 USD
hát nem valami sok... max több részletben rendelek. Általában ritkábban szoktam rendelni, de akkor tisztességes adagot :)
Hát itt akkor ez nem műxik. Mondjuk csak kezdésnél kell sokat rendelni, utána lehet tényeleg úgy, ahogy fogy. 4 USD meg nem egy nagy szállítási összeg..
most a legujabb problemam, kicsit meg is ijedtem tole, hogy itt nem foglalkoznak ilyen dolgokkal, hogy permetezes utan mennyi az elelmiszerbiztonsagi hatarido. :-(
mivel hogy fogalmuk sincs a legtobb termelonek, hogy van ilyen, vagy ha van is, magasrol letojjak. :-(
ugyebar mi fokeppen zoldseget, gyumolcsot eszunk.
nos, megbecsulni se tudom, hogy most mennyire artok magunknak.... :-(
de hat ezzel aztan vegkepp nem tudok csinalni semmit. :-(
itt nem lehet bio cuccokat venni.
meg ha lehetne se tudnank jelenleg megengedni magunknak. :-(
onnan tudja, hogy csak azt valtoztatta az etkezsen, hogy tobb almat, gyumolcsot kezdett enni.
egyebkent nagyon egeszsegtudatos, amennyire megismertem, regota paleozik.
Húúúú tényleg !!! Holnap évforduló!!!
Én is kívánunk magunknak további szép paleos éveket!!! :DDDD
Nincs egy éve.
De őszintén, én már kezdem unni, hogy lassan már a paleoban valamiről kiderül, hogy nem jó, meg ne együk, meg jajdenagybajunk lesz tőle.
Én maradok a jól bevált alapnál. Nem hiszem, hogy túlzásba tudnák esni. Gyümölcsöt szezonban, egyébként meg módjával. Nem is bírunk szerintem annyit enni, hogy baj lenne. Azért van az embernek józan paraszti esze, meg ösztöne is :D
ja bocs, ezt tenyleg beneztem.
ha 1000%, akkor majd ha lesz idod ra, akkor adsz par linket?
a par kilo alma is rengeteg egyebkent, de tolem nyugodtan ehetitek...
a TT-blogon eppen nemreg volt egy holgy, akinek zsirmaja lett a gyumolcstol.
valoszinuleg. ha jol emlekszem.
en is boztos vagyok az igazamban egyebkent. :-)
par szem gyumolcs nem gond, de pl. tipikusan pont az almaban sok fruktoz van. tobb mint a bananban.
a korteben meg az almanal is tobb.
Igen.Szendi nem korlátozza semmilyen szinten a gyümölcsevést. Nyugodtan mehet kilószám.
Élőben is ezt mondta, amikor voltam az előadásán.
A cseresznye csak példa volt.
Bármilyen gyümölccsel így vagyok. Nekem ugyan nincs lelkiismeret furdalásom. Ha tizet eszek meg egymás után pl. körtéből. Akkor annyit.
De nincs :D
Aki nem érzékeny rá annak nincs.
Buksicica, ezt en nem igy olvastam... :-(
tobb kilo fruktoz???
itt valami szerintem felreolvastal vagy felreertettel, vaghy nem tudom, de ez az en altalam olvasottak alapjan nem igy van. :-(
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?