Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Tettem fel két képet tegnapról :D
Az egyiken hátulról látszom...és komolyan úgy néz ki, mintha én is olyan vékony lennék, mint a csini csajok mellettem :))))) de ez csak a látszat....és a fekete melegítő előnye :D
Gomba, voroshagyma, kokusztej, curry.. Tiszta indiai :)
Tarkonyos levest regen mindig tejszinnel csinaltam :(
42 évesen már elég erős babahájról beszélni...
Viszont megy össze. Az edzések után meg mindig vékonynak érzem magam, ilyenkor igyekszem nem megnézni magam a tükörben vagy valami tükröződő felületen, hogy nem múljon el gyorsan az illúzió :DDD
Sziasztok!
Jó lehetett ma szüretelni....jó meleg....
Aki elbukott: van ez így :) majd legközelebb nem fogsz :D Én Prágában annyi rizst ettem....de közben megszerettem az indiait :D csinálnom kell valami currys cuccot a jövőhéten, meg tárkonyos levesre fáj a fogam...az is lesz :)))
Nem, az nem ment jól, különben nem lettem volna év elején száz közelében.
Azóta valamit javultam, de van még miben fejlődni :)))
másik fórum:
Féldecis Rezsim · [link] 2009.04.14. 17:55:36
Egy hentes barátom -most 85 éves- elmondta,hogy amikor ő volt tanonc,akkor a parizer két összetevője 40 kg darált hús és 60 kg víz volt.Ezt a kettőt gyúrták egybe szabadkézzel...
érdekes :D:D:D húsból is lehet?
a Sága honlapján szójababra hívja fel a figylmet, de az Összetevőket nem találom, de kiváncsi vagyok, légyszi olvasd el a csomagoláson, és oszd meg velünk is!
nem hoxás. Beírtam a keresőbe paleo és kidob egy csomó mindent. Ezek között találtam olyat, hogy szkeptikusok fóruma. Naggggggggyon sok okos ember van ott. (is)
Miért akarod megszeretni a céklát, vagy bármit ha egyszer nem szereted? Én nem szoktam ilyet "akarni" Nem szeretem a pacalt pl, így nem szeretem. Kész.
Tenyleg nem kellett volna!
A tej melle a szojatejet is ajanlotta es mivel vedekezik? Hogy valtozatosan kell taplalkozni es mertekkel kell fogyasztani, mertektelenul pedig minden art.
Sajnalom mar, hogy egyaltalan hangot adtam a ketsegeimnek, csak felhaborodtam, hogy ajanlgatja a tejfogyasztast, milyen jo az gyerekeknek, idoseknek, mert a kalcium blabla...
A "hozzaertok" egyenek kenyeret sok-sok tejjel!
2 éve megfogadtam, hogy megszeretem a céklát.Azóta vetem a kertben is, csinálom a zuramnak a savanyúságot belőle.Ő eszi is szorgalmasan.:)Tavaly láttam az angol sztárszakács műsorában, hogy aki utálja a céklát, ne savanyítsa, csak reszelje a salátájába.3 alkalommal is megpucoltam, megreszeltem, aztán a zuram mindig kidobta, mikor már összetöpörödött 1 hét alatt.
De nem adom fel, hátha ezt megszeretem.
Így jár aki olvasgat marhaságokat. :)
Én tegnap a szkeptikus fórumra keveredtem, persze a paleóval foglalkozóra. Alacsony vérnyomás esetén szerintem orvosilag fel kellene írni, mert aki olvassa a sok bődületes "hozzáértőt" tuti, hogy felmegy a vérnyomása.
Reggel a férjem kissé szájhúzva vette tudomásul, hogy céklaleves lesz ebédre. ( még sosem főztem, egy netes paleós ismerősöm adta az ötletet) Ahogy lenni szokott terveztem, majd kiviteleztem, fittyet hányva a fanyalgásra. :)
Nos 2-szer szedett az én finnyás párom!
Isteni finom, az 1-es szakácskönyv alapján készült, de bepötyögtem a naplómba is.
THM! vacsira a hagymás-tojásos-máj lesz. Majd beszámolok.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?