Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
:DDD
Azon vihogok, hogy milyen plázamacska sorrend ez a "dicsérni a cipődet, és a nagyon szép családodat"...
értem.
Én még soha nem csináltam töltött káposztát...elég gáz :D
Most is anyukám fogja :))
Szerencsére lát, csak a kancsalsága miatt kell neki.
Sikerült felraknom a töltöttkáposztát, nem tudom milyen lesz, eléggé összecsaptam.
Köszönöm :D
Még a hozzászólásokat állítsd be, mert nem tudom dicsérni a cipődet, és a nagyon szép családodat!!!
csináltam egy paleolitos titkos naplót, abba tettem fel a sütireceptet, meg fényképet a családról és a dögös cipőről.
Holnap gesztenyetortát sütök, azt is felteszem majd.
Ha visszaolvasol, akkor rájössz, hogy mi egyáltalán nem foglalkozunk a vércsoporttal. Nem igazán hiszünk abban, hogy sok köze van az ételekhez.
A paleo gyakorlatilag bárkinél alkalmazható.
De ha már szóba került, milyen a vércsoportod? Lehet van itt valaki aki szintén az, és alá tudja támasztani saját pozitív tapasztalatával amit írtam :D
Értem, köszi.
Egyébként én azt olvastam egy természetgyógyász tankönyvében, hogy az én vércsoportom kevés húst kíván. Én viszont szeretem a húst és eszem is.
Szeretem a jó házi tejet, és tejterméket is.
Kérdés az, hogy alkalmazható - e az én vércsoportom esetén a paleolit táplálkozás.
Nálunk külső motoros Falmec van, amire kisebb éttermekben akár 3-4 elszívót is rákötnek (mármint a motorra). Ennek ellenére azért a töltött káposzta az olyan, ami egy idő után mindent betölt.
Nálunk se engem zavar a kajaszag, hanem a főurat :D
Jesszum, hol főzöd? Van valami hermetikusan lezárt konyhád? Valami miatt úgy emlékeztem, hogy egyterű konyha-nappali van nálatok is.
Az én férjem inkább nem eszik, de a főzést hanyagoljam este. Igaz, nekünk az egész földszint egyben van és ami még ront a helyzeten a lépcsőháznak sincs ajtaja. Kb. negyedóra és a felső szintre is felér a kajaszag. Ami nem lenne akkora tragédia, de mi nyitva hagyjuk éjjel a hálók ajtaját a gyerek miatt.
ha nekem ezt mondta volna a dokim tegnapelőttig hogy nem ehetek glutént, mondtam volna hogy oké. de mivel már tudom hogy glutén van majdnem mindenbe amit szeretek hát kicsit érzékenyen érint:))
de majd megoldom, csak rá kell álljak
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?