Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nem ezt javasoltam már a napokban?:) Maci, addig olvass el mindent, hogy tudd, mit miért ehetsz vagy nem.Kezdd el január elején, tiszta fejjel, mindent tudva.Hidd el, könnyebb úgy betartani valami szabályt, ha érted, mit miért tilt meg.(nekem legalábbis könnyebb volt)
Addig szépen szerezd be a cukorpótlókat, meg az olyan magliszteket, amikre szerinted szükséged lesz.(xilit, eritriol, lenmagliszt, kókuszliszt, mandulaliszt,darált len és szezámmag stb)
Én is mindig elolvasom a fórumot az elejétől, de még soha nem válaszoltam egy ilyen régi hozzászólásra.
Ha Te is itt leszel köztünk már hónapok óta, Téged se kövezünk meg, ha picit eltérsz a témától.:)
Egyébként a téma, a paleo állandó.Bár a tejevésetekkel nemigen tudok mit kezdeni, nekem a házi tej se volt megoldás a gondjaimra.
Azt egyébként megnézted, hogy akik a fórum elején írtak, zömmel már nincsenek a hoxán?
ha én is ráállok majd a paleora, könnyebb lessz kétfelé sütni és főzni. de ma is annyi időmet elvette a sütés, meg mosás,takaritás.
dobj egy mailt és küldök kolbit:))
amiért máshol laksz attól még tudsz csinálni toroskápit mutasd be milyen is a jó toroskáposzta:) ehez pl nem is ettem soha kenyérfélét
Ezért sütök csak paleós sütiket karácsonyra, hogy bármikor elhessek belőle és, ne legyen lehetőségem se elcsábulni. (Na jó, egy kis beiglit rendeltem a családi béke kedvéért)
Megnéztem a naplódban, nagyon jók a képek. Egy kis kolbászt küldhetnél. És külön tetszett a toros káposzta, gyerekkorom egyik kedvence, sajnos ahol most élek nem ismerik, így én is ritkán készítek.
aha vállalok de csak nőket:))
ha este eszel paleót azt nem szeded fel ?
állitólag este nem szabad enni, mert az hizlal, de gondolom a paleónál szénhidrát szegény ételek vannak és azok nem ártanak este sem.
én is követem az ösztöneimet,,,,:))
Maci!!!! miket írsz???
Én harcos paleos vagyok jelenleg :D követem az ösztöneimet, és gyakorlatilag csak este eszek :D
Szóval jól értem? Vállalsz masszírozást? ....XD
én mindegy mit csinálok adott nap, kevesebbet eszek vagy többet, este ugyanolyan irgalmatlan nagy éhség jön rám, na az a világvége,,,
paleo szerint lehet este enni ?
én ugy döntöttem hogy csak ünnepek után paleózok, mert nekem kell megsütni a finom sütiket, és elcsábulok.
ez olyan mint ha egy bögyös csajt kellene masszirozzak,,, nem állnám meg hogy,,,,,:)) meg ne kóstoljam:))
Persze. És mi ott is maradtunk :D csak mivel ismerjük már egymást, szóba jön egy s más is :D
De akire reagáltál, már ennek a fórumnak a közelében sincs. Ezért inkább reagálj ránk :D
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDANNYIÓTOKNAK!!
(a két ünnep közt találkozunk:-) )
Nahát :D komolyan egy hároméves hsz-re reagálsz :D ?
Végre valaki aki elejétől olvassa a fórumot :D
Kiderült, hogy a lányom egyik osztálytársáék is paleolit diétát folytatnak. Panaszkodott a lányomnak, hogy már csak a menzán kap rendes kaját.
A lányom a figyelmébe ajánlotta a gesztenyelisztes palacsintát, ami megkönnyíti szerinte a túlélést.
Én a családnak főzök hagyományosan is, bár amit lehet azt átalakítok. Kamasz lányok mellett elég nehéz lesz.
Én is készülök megfőzni a kacsalevest, meg a töltött káposztát.
Megfigyeltem magamon, ha normálisan eszem főtt ételt, levest is, nem kívánok mindenféle süteményt, nasst.
De ha spórolósan eszegetek,állandóan süti süthetnékem van, és bújom a recepteket órákig.
Ismét folyik a nyálam :D én megettem egy banánt...ha már kolbi nem volt ;)
Iszok én is egy kávét, és este majd jöhet a pörkölt :D
Dehogyis :D
Én arra gondoltam, hogy 15 éve nem voltam ennyi Xd
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?