Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Sziasztok! Voltam árut beszerezni itthonra, de le volt fosztva a biobolt. Sajna nem volt kókuszkrém csak rizskrém. szóval azt vettem.Kérdés, ha felhígítom és "tejet" csinálok belőle az a hűtőben meddig áll el? vagy inkább fagyasztani kellene?
Szereztem még paleo-len őrleményt is meg zabpehelylisztet és xylitet.Jó kedvem lett a sok minden láttán:))Mondjuk a kasszánál annyira nem örömködtem..
eddig úgy fest hogy március 1 től vissza vesznek, plussz az itthoni meló kert + háztartás
este meg akkor lazulás:))
egy régi dakota közmondás szerint:
soha ne,, soha ne,, soha ne csorgass mézet,,
éhes maci előtt:)))
Végülis tök mindegy melyiket csinálod. Egy idő után előfordulhat.
Állítólag olyan súlyoknál, ahol korábban is sokáig volt a szervezet. Én ebben annyira nem hiszek. De sokan állítják.
Mondjuk én vagy 10 éven át voltam 64 kiló. Ha ott megtorpanok, nem bánom! :DDD
Nekem egy évig nem mozdult a mérleg :D igaz akkor felfelé sem :))) bezzeg most.
Bár már ittam két kávét, szerintem egy kilóval kevesebb vagyok amennyit járok tőle a kishelyiségbe :)))
Pont a Dukanos fórumon írta egy csajszi, hogy 3 hétig nem mozdult egy dekát se a mérlege. Aztán ismét megindult. Annyi tartotta benne a lelket, hogy másnál is olvasott róla a naplókban és mérte magát centivel, az meg azért mutatta, hogy a körmérete csökkenget.
Ok, ők más értenden vannak, de azért hónapokig csak húst és zöldséget esznek, némi zsírszegény tejtermékkel.
Lájk. :))
Nem tudom Maci nélkül hol lenne ez a fórum. Maci, azaz i.e. előtt egész nagy pangás volt itt kialakulóban...
Szendi G. biztos tudna írni ennek a lélektanáról is egy jó könyvet.
Mariann ! Köszönjük! :))
Nyersen a legegészségesebb, sokan a levét isszák centrifugából.
Írtam, hogy nem pucolom, csak áztatom és lekefélem.
Jó, tudom, hogy előkészítve már kevesebb, mint leszedve, de szerintem még így is több, mint amit én életemben összesen megettem :D
Pedig szeretem, csak valahogy elfelejtek venni :D
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?