Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Tudod azt a szitut, hogy amíg egy irodában 2 nő van, addig jóban vannak, egymásra vannak utalva, ha már hárman, akkor 2 már összesúg a harmadikról.
Szerintem a paleó mozgalom most éli a szabad kapitalizmus korszakát. Emberek fognak felbukkanni, akik a paleóval próbálnak meggazdagodni, feltörni, aztán eltűnnek majd a süllyesztőben. Amelyik irányzat többeknek bejön, az lesz a nyerő. Lehet, hogy már nem paleó lesz, de azt fogják annak mondani.
Én az üzletet nem tartom ördögtől valónak, akárhogyan is, mindenki a piacból él, még a gyári munkás is . A többség nem Assisi Szt. Ferenc.
Mondhatnám azt is, hogy mint egy színházi páholyban, érdeklődve várom az eseményeket. Férjem van így néha a politikával.
Nyugodtan írhatsz hozzám nem többes számban. :)))
Hogy is van " kis lépés az embernek, nagy lépés az emberiségnek".
Ha bölcsész létére nem fordítja le (mit is?, mi ez a könyv), akkor TCS lehet, h. még mindig orvoslátogató és gyógyszert árul. Mondanám ezt, ha nagyon gonosz akarnék lenni.
Mindenesetre, én azért elég sok paleós helyen megfordulok fizikailag, és elég sok dolgot hallok.
Én mindenesetre nagyon hálás vagyok ennek a bölcsésznek , hogy lefordította, összeollózta. TCs-ről pedig nem nyilatkozom, mert nincs róla személyes, konkrét orvos/beteg tapasztalatom.
Hogy le lettem én hurrogva, amikor megkérdőjeleztem Szendi szamaritánust :)
Lottón lenne így ötösöm.
Egyébként jól ügyeskedett, mondtam én, hogy csak felhasználja azt, hogy pszichológus, ha van egy kis csöpp esze. És jéééééét, tényleg!
Kérem, az érdemérmeimet utólag visszaszolgáltatni!!!
Mariann annyira vidéki, hogy még az idő is máshogy jár hozzájuk!
Tényleg Mariann, süt nálatok nap? Csak mert nálunk sötétedik és ott mindig az ellenkezőjét tapasztaljátok? :DDD
Én meg valahol kettejük között vagyok.Sajnos jól láttátok, Buksi a klubban, amit TCS-vel kapcsolatban mondtál. Szerintem mindkettőnél van anyagi érdek. TCS se annyiért rendel már, mint fél éve, és a másik mögött meg ott van a kaja házhoz szállítás.
Jó magyar szokás szerint megtörtént a szakadás, ahelyett, hogy vállvetve harcolnának a paleo elfogadtatása miatt.
És ha kapod a Szendi hírlevelet, akkor vannak kedvezmények is sok mindenre. Van ilyen a weboldalán, hogy kedvezmények oldala.
Hol laksz?
Mert a lőrinci piacon a paleoboltban 290 Ft a Cocomas, a kispesti piacon bioboltban van 350 is, az Árkádban alul meg 325 Ft volt a kicsi. A fény utcai piaci paleoboltban nem tudom menni. Esetleg a Kolosy téri paleo cukiban is előfordulhat. Ha vidéken laksz, marad a rendelés.
Szerintem azért, mert valaki bölcsész létére lefordít egy könyvet, ami táplálkozásról szól, még nem sajátíthatja ki a mozgalmat.
Pici sértettséget érzek átszűrődni.
Azt meg úgyis tudtam, hogy a Szendi Szektához húztok ;-) LOL
Jól kombinálsz, egy ideje már megtörtént a Szendi blogon a szakadás, kenyértörés. Ez várható is volt, és minél több paleós/paleoorvos lesz, annál cifrább dolgok lesznek.
Nálam a Szendi féle vonal az irányadó.
A biobolt.e tarból annyival olcsóbban tudsz mindent megvenni, hogy biztos bejön a szállítási díj.Ezt csak a későbbiekre mondom.Nézd meg az árakat és ha összehasonlítod a biobolt áraival, látod majd.
Ha bejön a Cocomas, később érdemes literest venni a webshoptól, mert sütibe, fagyiba, krémlevesbe, kávéba elfogy.Jó sokáig eltartható sima hűtőben is.
DM-ben nem tudom, ott még nem vettem, de elképzelhető.
Cocomas lesz a héten a bioboltba,de úgyis megyek még vásárolni és szétnézek. DM-be is van szerintetek?
Zabliszt megy a vészhelyzet polcra
Buksicica, Kendnek fogynia kéne, nem jó neki a rizstej meg a zab.Van egy sor egészségügyi gondja is, már csak azok miatt se.
Eszter, ha megteheted, szerezz Cocomast, rendelhetsz is, 600 ft a szállítás a biobolt.e tarból.
Ezt a rizstejet már használd el, de a zablisztet tedd félre, ha lehet.
Nekem nagyon bejött a rizstej, csak úgy találtam, hogy sok benne a CH. Most áttértem a mandulatejre, az meg még a rizstejnél is drágább. Ezeket én néha meghúzom mint a tejet, vagy csokiitalt készítek belőlük. Kávéba a cocomas(kókuszkrém) a telitalálat. Igazából magtejeket is lehetne gyártani, csak nagyon macerás, legalább is nekem.
A zabtejszín és társai nekem nem jött be.
nem olvasom a hírlevelet
most ittam kávét a rizs krémmel, teljesen olyan az íze mint régen(özönvíz előtt) az Oriza nevű tápszernek:))
kérlek ne tedd!:DD
helyesen így nézne ki...
bocsi
Elkeserítselek? :D
rizs? zab? :D
Tudom, átállóban vagy :D
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?