Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
"Ha valakivel nincs semmi különös, akkor egyszerűbb, ha Szendit követi, ha gond van, akkor jöhet TCS"
Látod az baj, hogy a mondat második fele, nem biztos, hogy stimmel. Ez a konfliktus forrása. Majd az idő eldönti a dolgokat.
Okés köszi megelőztél..szóval új guru ugrott a piacra..várható volt..túl zsíros a falat.
Ő milyen ágzatban doktorkodik??Nem hallottam róla..
Én meg el se olvastam egyik könyvét se, amikor belefogtam a paleoba, februárban.Utána a kacsást elolvastam, meg később TCS könyvét. De ennek semmi köze nem volt a paleo elkezdéséhez, elfogadásához.
Úgy voltam vele, hogy nagyon fáj a vállam, másoknak javult ettől.Mit veszthetek?Kipróbálom, ha nem jó, megyek vissza Atkins apánkhoz.
És lám, bevált, nem megyek már sehova.:)))
Ez most melyik lenmagos? A Spancika féle.
Szerintem ha higítod, ha nem, így is úgy is jó lesz.
Lehet, már el is készült.
Én meg tréfából a királyi többesre gondoltam. :)
Meg arra is, hogy itt se biztos, hogy mindenki Szendi fan.
Írtam már korábban valahol, hogy engem nem a tanulmányjegyzék győzött meg anno a paleóról, hanem a fórumozók tapasztalatai, most meg már az enyémek is.
Nekem amúgy az első szakácskönyv volt az alapmű, mert a könyvesboltban el kellett döntenem, melyikkel járok jobban. A szakácskönyv volt a nyerő a receptek miatt. A zöld is meg van, de 100 %-ban biztos nem olvastam ki.
Szerintem is kár egymásnak ugraniuk. Csak egyre jobban az látszik, hogy a saját érdekeiket védik, és minden konkuránciát ki akarnak zárni. Jó kis biznisz ez.
Ha azokat a szabályokat olvastam volna először, amiket TCS állít fel el sem kezdtem volna az egészet, mert nem tudnám betartani. Ha valakivel nincs semmi különös, akkor egyszerűbb, ha Szendit követi, ha gond van, akkor jöhet TCS. Simán erősíthetnék egymást, a konkurenciát is könnyebb lenne kizárni. Ki érti ezt?
Ragaszd magadra a plecsniket.:DD
Nekem egyikkel sincs gondom, csak valahol közöttük van az igazság.500.-t egy süti ha jól emlékszem a Gastro....nál.Én annyiért egy tepsivel sütök.Be is írtam a FB-ra, amikor először kezdték ajánlgatni, biztos nem is voltam túl szimpatikus.:)
kis segítséggel kellene , de most:))
összekevertem a lenmagos cipót, de nem tudom mennyi víz kell bele. Most úgy néz ki mint a kókuszgolyó tésztája.Jó lesz ez így vagy hígabbra kell csinálni?lazábbra?
pls valaki...
Lassan egy évvel ezelőtt beszélgettünk erről, azért írtam többesben.
Loren Cordain írásaira gondoltam, meg egy halom másikra kiragadva.
Az "alapmű", a zöld könyv 15-20%-át a referenciajegyezt teszi ki. Amire ti azt mondjátok, hogy az alapos utánajárás, tanulmányozás jele.
Bennem felmerült, hogy esetleg a saját tudását használta fel, mint pszichológus, manipulatív puzzle egy témára, ami azt tükrözi, amit ő szeretne hinni vagy elhitetni.
Ettől még lehet akár jó is, csak nekem ilyesmi villant be róla anno.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?