Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában? (tudásbázis)
Nem, nem mindenki, csak akinek rosszindulatú daganata volt.
Mensi: ahol engem műtöttek, mondták hogy abban az esetben persze maradhat a bugyi, betéttel.
Bár amilyen állapotban voltam az első után, kb mindegy is lett volna, mert ki cseréli ki, stb. Másnap reggelig az őrzőben voltam, vagy aznap estig, de szerintem megoldják, nem ti lesztek az elsők, akik így járhatnak.
Pont ezen gondolkoztam,hogy mi van ha akkor menstruàlok.Ezek szerint akkor is műtenek.
Nekem elvileg addigra elmúlik.
De jó,örülök😀Elöbb túl leszel mint èn.Gyorsan itt lesz a hètfő.
Nekem beutalót kellett kèrnem a hàziorvostól,hétfőn megyek vèrvètelre,ekg-ra,mellkasröngenre.Ezekkel a leletekkel megyek be 4.-èn a dokihoz.Aztàn elvileg 6.műtèt ami sajna csúszhat is.
Nem mondták, mikor befeküdtetek, hogy a nyálmirogy kiválasztja a jódot? Nállunk ezzel kezdték, még ott, ahol most vagy. Nah de amugy hogy lement a keresztes az nagy szó! Engem úgy küldött haza hogy üzent. Én meg felmentem, hogy mégis mik az eredmények, a válaszát nem ecsetelném.
Itt most a vizsgálati lapon láttam is hogy a nyálmirigyeimben ott a cucc, meg ugye a gyomorban. Onnan pestről azt hiszem a második kezelésemről az egyik csaj azért nem mehetett haza, mert hiába választotta ki a gyomra, szegény nem volt wc-n mig ott voltunk. Mondták neki, ha lesz produktum, mehet. Meg is mutatták neki a beleit, hogy milyen szépen ott virit benne. Másnap reggel hazaengedték.
Pizzázzatok csak!!!
Jól teszitek!!
Közben javasolták, hogy vegyek Mepiform Hegkezelő Szilikontapaszt, mert szép sebhelyet csinál. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Igen, olvastam, hogy mész haza, így nem tudunk találkozni. Persze, örülök, hogy túl vagy rajta.Megértem, ha már eleged van a vizsgálatokból, de biztos valami jelentéktelen ügyről van szó. Jól értem, hogy a sugárdózist halmozhatja a fültőmirigy?
Lehet, hogy hülyeséget kérdeztem, és teljesen másról van szó...mindenesetre, most derüljön ki bármi van, mint hogy újra csak ezért vissza kelljen utaznod.
Na végre akkor megműtenek :) Drukkolok hogy minden jól menjen :)
Én holnap megyek haza, de a vizsgálat kikészített idegileg. Először volt 20 perc a spectben, aztán jött a nő, és mondta, hogy még fél óra vizsgálat lesz, mert láttak valamit a fültőmirigyemen. A doki bent se volt, nem mondott semmit, így semmit se tudok. Elvileg lehet, hogy hozzáértem az arcomhoz, de a fültőmirigy is halmozhatja, meg nyirokcsomó is... Ötletem sincs, mi lesz, remélem semmi, de azért nem kicsit vagyok ideges...
Képzeld, ma felhívott maga a sebész!
Most pénteken be kell mennem, megint éhgyomorra, hogy az esetleg hiányzó vizsgálatokat elvégezzék. Azután vasárnap este kellene befeküdnöm, és hétfőn, azaz márc.27-én már meg is műtenének. Most én is elkezdtem izgulni egy kicsit, talán jobb, hogy most így felgyorsultak az események.
Akkor hívnak amikor nem szàmítasz rà😀
Viszont én a helyedbe azèrt odatelefonàlnèk,hàtha tudnak valamit mondani.
Egyre jobban izgulok,vajon mindenki ilyen beszari mint èn?
Az jó, ha lement kicsit a vérnyomásod. Itt úgy olvasom, mindenkinek adnak a műtét előtt valamilyen nyugtatót, attól majd biztos lemegy a vérnyomásod, ha a műtét előtt izgulnál.
Nem hívtak még, és már le is tettem róla.Úgy értem, nem lehet úgy élni, hogy minden percben a telefont bűvölöm.
Hihi! Az enyem is az volt!
Nekem meg ugy felboritotta a menzeszem ez a hormon elhagyás, meg gondolom a kezelés, hogy ha nem ezek lennének már rég a nődokimnál kopogtatnék hogy mi bajom.
Ahan, nekem meg akkor azt mondták, mittomen mennyi, aztán nem annyi volt. Másodszorra már majdnrm sikerült annyit kapni amennyit mondtak. Hihi.
Hogy telik? Mindjárt vége.
Na akkor bent vagy.
Nekem közben van eredmeny, jo.
Azt nem ertem h most azt mondta a doki, hogy pesten valamit nem csinaltak nekem jol, de majd szemelyesen elmondja.
Ahh. Amugy most vagyok rosszul hogy egy hete nem lattam öket, nagyon maganyos vagyok, pedig ma is mentem tesomhoz geteblyezni, asni. Ja es a dekatlonba becsipogtam. Mivel nem volz nallam dekatlonos cucc, igy csak kifele esett le h ez a sugar lesz.
További ajánlott fórumok:
- Milyen filmet láttál ma / mostanában?
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- A fiam 6 éves és mostanában gyakran mondja, hogy szédül. "mintha pörgetne valaki" - ezt mondja. Főleg elalvás előtt csukott szemmel.
- Teljes pajzsmirigy eltávolítás hatása a műtét előtti magas vérnyomásra
- Volt valakinek mostanában pajzsmirigy műtéte?