Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Padlizsánkrém túl híg lett. Tehetek valamit? fórum

Padlizsánkrém túl híg lett. Tehetek valamit? (beszélgetős fórum)


1 2
2009. aug. 19. 21:05
Meg egy padlizsant sussel es ted hozza.Szerintem a kemenyito,krumpli vagy zsemlemorzsa elfogja rontani azonnal fel fog foni.Ha a tok fozelekben egy keves kenyer morzsa bele esik ester ehetetlen ez ervenyes a padlizsanra is csak ha gyorsan fogyasztjatok el akkor igen.
2009. aug. 19. 20:54
Lehet ez is hülyeség, de zsemlebelet belemorzsolni, és jól turmixolni. Elvégre hidegkrémekbe szoktak zsemlebelet keverni
2009. aug. 19. 20:51
lehet, hogy hülyeség, de esetleg főtt krumpli jól összetörve
5. 91c956613e (válaszként erre: 1. - Sznebk2)
2009. aug. 19. 20:50

Talán, ha van főzzél étkezési keményitöt

(semleges izű)és hidegen keverd hozzá,én

még nem probáltam,vesztenivalod nincs.Drukkolok.

2009. aug. 19. 20:45
Hígan nem jó?
3. kanawiosta (válaszként erre: 1. - Sznebk2)
2009. aug. 19. 20:44

Hogy érted,hogy túl híg?

Olajat tettél bele?

2009. aug. 19. 20:37
Igen!
2009. aug. 19. 20:37
Kérlek, s.o.s. segítsetek. Mit tehetek, ha túl híg lett a padlizsánkrém? Köszönöm előre is.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook