Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit tehetek?A halászlé alaposan csípős lett, van rá "orvosság"? fórum

Mit tehetek?A halászlé alaposan csípős lett, van rá "orvosság"? (tudásbázis kérdés)


2011. dec. 27. 13:50
Szia! Nagy baj nem lehet, ha főzöl bele krumplit, de javasolnám, hogy a halat próbáld ki szedni, mert nagyon szét fog főni.
2010. júl. 28. 17:33
szerintem a csípősséget nem lehet eltüntetni (max, ha az ember irgalmatlanul felhígítja, de annak meg nincs értelme)
28. df2a740c00 (válaszként erre: 27. - Diderke)
2010. júl. 28. 17:26
Egészségetekre! A halászlé amúgyis csípősen az igazi!
2010. júl. 28. 16:53
Megettük a halászlét!Írtó finom lett,nem volt olyan nagy baj mint gondoltam.Még a szomszédunk is kapott egy tányérral.
26. Katinkaboszi (válaszként erre: 18. - Diderke)
2010. júl. 28. 15:05
ahol nem mindenki szereti, ott érdemes külön vízbe, de mi nagy tésztásak vagyunk, így én sokat főzök bele, mert nem válogatja ki senki :D
25. Katinkaboszi (válaszként erre: 23. - Aquarel)
2010. júl. 28. 15:04

ha elsétálsz az ebédezős fórumra, akkor ott elég sokan halat csináltak ma :D

hátha kapsz egy tányérral :D

24. Katinkaboszi (válaszként erre: 14. - Diderke)
2010. júl. 28. 15:02

ez a jégre ülés, nem rossz tipp :DD

párom imádja a csípős dolgokat, csak néha sziszeg mikor másodjára csíp :)

2010. júl. 28. 14:53
Juj de ennék most egy kis finom halászlevet, csípőset vagy sem, tésztával, vagy sem :) Mintha karácsony lenne :)))
22. ariadna (válaszként erre: 18. - Diderke)
2010. júl. 28. 14:38
Persze! Külön! :)
21. kefekötőke (válaszként erre: 20. - Diderke)
2010. júl. 28. 14:25
Helyes.Gratula!
20. diderke (válaszként erre: 19. - Kefekötőke)
2010. júl. 28. 14:25

Kinek a Pap,kinek a Papné!Nekem a fia!

:-D

19. kefekötőke (válaszként erre: 1. - Diderke)
2010. júl. 28. 14:22

Végre valaki úgy főzi a halászlét ,ahogy kell.))

Akinek nem izlik egye a túrós csuszát, amit hozzá csináltál!

18. diderke (válaszként erre: 17. - Ariadna)
2010. júl. 28. 14:18
Én azt hittem belefőzik!?Akkor külön vizbe?
17. ariadna (válaszként erre: 14. - Diderke)
2010. júl. 28. 14:12
Úgy ahogy Katinkaboszi is írta VASTAG metélt tésztáról van szó. Szerintem a cérnametélt az kicsit fura lenne. Mellé semmiképp nem foghatsz vele, mert nem bele főzik a tésztát, hanem külön mellé tálalják, aztán aki akar az tesz bele!
16. diderke (válaszként erre: 15. - Aquarel)
2010. júl. 28. 14:02

Így van! :-D

De jelzem,most kóstoltam és a krumpli segített valamit rajta! :-)

2010. júl. 28. 14:00
ezt nevezik úgy, hogy 2x csíp :D:D:D
14. diderke (válaszként erre: 13. - Katinkaboszi)
2010. júl. 28. 13:57

Ugye ugye!Még a végén asszony lesz belőlem! :-)))

De lehet ki is toltam magammal,nem lesz tüzes éjszakánk!

De a csípőssel a bemenet még hagyán,de félek a honaptól! :-)))Jégre ülök! :-)

Biztos nem írtok rossz tanácsot a tésztával,van is itthon és ki is próbálom.

13. Katinkaboszi (válaszként erre: 10. - Diderke)
2010. júl. 28. 13:54

én is a Dunántúlon, jobban mondva baján ettem először halászlevet vastag metélttel, igazán finom, azóta így csinálom én is :)

tegyél bele nyugodtan, persze a cérnametélt nem igazán jó, de megtenné most :)


legalább nem dideregsz :DDDD mikor eszitek :DDD

lángot lövelltek majd :DDD még fűtés sem kell :D

ebben a hűvös időben,kimondottan jót tettél magatokkal :D

12. diderke (válaszként erre: 11. - Aquarel)
2010. júl. 28. 13:53
Így igaz!Még nem tudja ezután jön a "fekete leves"! :-)))
2010. júl. 28. 13:51
ja de ez még csak kóstoló volt nem egy egész tányér kaja :))))
10. diderke (válaszként erre: 8. - Ariadna)
2010. júl. 28. 13:50
Én is hallottam már a tésztát,de nálunk nem tesznek bele.De egyszer kipróbálom.Most vittem kóstolót a férjemnek egy evőkanállal,és végül is azt mondta nem olyan vészes ez. :-)))Milyen rendes!!
2010. júl. 28. 13:48

Küldeném én szivesen! :-)

Én is gondoltam rá,ha paszírozom vizzel hígitom.

Szeretem a kenyeret hozzá,csak annyira hízok töle.Hiába lajtos a hal a kenyér hozzá nem az.De majd olyanleszek mint a sárkány.

2010. júl. 28. 13:48
Nem tudom nálatok mi a szokás, nálunk Baranyában hosszúmetélt tésztával eszik, a mamám is nagyon csípősre csinálja, de ha jól megpakoljuk tésztával, akkor már nem is olyan erős! Bocsi de ennél hasznosabb tanács nem jutott eszembe! :)
2010. júl. 28. 13:46
Küldj belőle egy keveset majd mi megesszük :)
2010. júl. 28. 13:46
nem lehet felhígítani vízzel?
2010. júl. 28. 13:45
Imádom a csípős halászlét.
2010. júl. 28. 13:45
Egyetek hozzá kenyeret sokat.. :S
3. diderke (válaszként erre: 2. - Aquarel)
2010. júl. 28. 13:42
Szia!Köszi!De azt már megtettem,véletlenül addig raktam bele a csípőset míg tényleg rátaláltam egy írtó erőspaprikára.Még így sosemjártam.
2010. júl. 28. 13:40
főzz bele pár szem egész krumplit az elvesz belőle egy kevés csipősséget.
2010. júl. 28. 13:38
Mit tehetek?A halászlé alaposan csípős lett, van rá "orvosság"?

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook