Ovu utáni nyák (beszélgetés)
En is ereztem a hasamat ovukor, par napig tartott.
Lehet én se jostesztezek, mert nem akarok csalodni.
Bar igaz, h elobb utóbb ugy is kiderul.
Nekem is napokig szokott tojásfehéje nyákom lenni. Viszont nekem "könnyű" dolgom van/volt, mert durva alhasi fájdalmam szokott lenni ovulációkor. :( Alig tudok menni és már kötöttem ki miatta a sürgősségin is.
Az ovu tesztet én használtam jóstesztnek, amikor terhes voltam és bevált. Viszont kb 2 hónapja beparáztam, hogy terhes vagyok és egy elfekvő ovu tesztem volt itthon. Pozitív lett elég erősen, én meg összeomlottam. Aztán másnap a terhességi teszt negatív lett és 1-2 nap múlva meg is jött.
Na lányok, még ma is van ez a tojcsis nyák kicsit.
Kedden voltunk együtt, szerdán volt full pozi az LH teszt. (Azért akartam most a keddi együtlétet, mert a múlt hónapban pozi teszt utáni napon és az azutáni napon nem jött össze a baba, így úgy gondoltam , hogy lehet akkor inább előtte nap kéne szexelni)
Viszont most már kezd zavarni ez a nyák, így lőttem egy LH tesztet ma is, és nem pozitív, de azért eléggé látszik a második vonal. Szóval nem értem mi van itt.
A hőm egyre reljebb szökik, szerintem az ovu megvolt, de akkor miért van még LH a szervezetembe?
Igen tudom, hogy a nyák a termékeny napokat jelenti. Hétfő tapasztaltam nyákot legelőször ebben a ciklusban.
Fura, hogy most is volt, mert már túl vagyok elvileg az ovun a hő és az ovu teszt alapján. Igaz ma csak most volt este.
Legalább is most vettem csak észre, napközben nem.
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan állapítható meg az ovuláció abban az esetben, ha szerdán (36,17 fokos volt a hőm) pozitív volt az ovu tesztem.
Csütörtökön a hőm feljebb ment 36,4-re
Mára 36,48-ra.
Viszont most este a wc papíron tojásfehérje nyákot láttam.
Lehet nem volt még ovum? Bár a teszt szerint igen.
Tapasztalt már valaki hasonlót?