Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Nálunk meg a kerti vízmű gyengélkedik már vagy három éve, de tán most kicseréljük... idén végre szép lesz a kert megint.
Aztán meg nézegettem itt a neten azt a "csoda sövényt"... meg a maradék virágmagot is el kéne szórnom... a szarkaláb már olyan szépen kikelt mindenhol. Sajna ünnep előtt nem sikerült a balkon ládáim díszbe öltöztetni, de majd ezután az is menni fog.
A két éves hiányom nagyon meglátszik a kerten. Csak az van életben, amit a Jó Isten megtartott.
Na neee! ez komoly? Találkozzunk?
Én nagyon szívesen találkozom Veled és persze a többiekkel is... olyan klasszak vagytok!
nem irigylünk ma nem az számít kinek mi is a gondja baja az semmi...
mi vetünk folyamatosan a kertben persze mosunk teregetünk stb ja és boltban voltunk vettünk az uj születendő unokára pár dolgot
Sziasztok...
Kerestem a mai hszmat,de kiderült nem is írtam...na, jó kis firma vagyok én...
Megjöttem(ceragem), süt a nap, tiszta tavasz...ez az idő, amikor könnyen "ráfázhatunk"
legyen szép napotok...
Sajnálom én is...Ezek a dolgok arra jók, hogy ne a mindennapok gondjaival foglalkozzon a jó nép ...kap egy egy ilyen koncot és lehet hosszan rágodni rajta... mikor kit sikerül az ebek" elé vetni...
A VV senkik már nem szolgáltak elegendő szenzációval...
De juszt is ma jó napom volt!! Egy csomó jó dolog történt velem .. és mindenért hálat adok a jó Istennek..:)))
Sziasztok!
Sajnálom!!!
Igen !
És minket dolgoztatni akarnak , az egészséges fiataloknak , meg nincs munkájuk !!!
Ezért nem politizálok én , mert lenne - van !!!- véleményem , csak az nem leírható itt . Pedig a mai nap után , felfordult a gyomrom !
Munkaügyi központ :)
Lejárt a rehabilitációs járadékom !
Most , be kellett adnom az új leszázalékolási kérelmet a Nyufig-hoz , kb 3,hét múlva hínak felülvizsgálatra .
Szóval kezdődik minden előlről......
..tudta ő , azt már akkor, amikor elvállalta ezt a feladatot, hogy , csak bábnak kell és , ha nem lesz rá már szükség mennie kell...szerintem.
Inkább segítette volna a sporolókat, az edzőket, hiszen elmennek külföldre, vagy külföldi, főleg kínaiakat edzenek, most éppen az ő sportágáról beszélek a vívásról, a férjem fia kardvívó mesteredző...de a vívók nem is mehetnek ki az olimpiára, ilyen még nem volt!
Tökéletesen egyetértek veled Évikém...oszt nem baj, ha itt időnként kiengedjük a gőzt...a családomban is van nézeteltérés, de szeretjük egymást...
I,hara. kellemes időtök lesz...
:)))ez természetes állapotom:)))
Én ugyan most dolgozom, de lényegesen kisebb a szorítás, mint két hete általában volt és néha tudok írni ide is.
Meló után még fodrászhoz megyek...
Este meg már szervezek egy kis sütögetést. Nem vagyok olyan levert a járó-kelő baci miatt.
Gondoltam csinálok egy kis tartós sütit... lekváros kevert tésztára gondoltam, olyan béles v. lepény féle és nagyon szeretjük. Azt előre jó megcsinálni, mert pár nap múlva lesz igazán jó állagú... ha el nem fogy addig:))) ahogy már néhányszor:)))
Bár megfogadtam, hogy nem politizálok, de lemondott s köztársasági elnök.
Tudjátok emberként sajnálom.
Amikor a rendőrtiszti főiskolára jártam (23 évvel ezelőtt), akkor elég sok sportoló volt az osztályunkban, és láttam, hogy hogy mennek a dolgok a sportolóknál.
Egyszerűen felkinálták nekik a helyet és a jegyet is.Mi vért izzadtunk, hogy bejuthassunk, aztán meg hogy bent maradhassunk, közülük pedig voltak olyanok, akiket 4-ben láttam először.
Egyszer ki is kaptam olyan kapitányt, aki birkozóként végezte az RTF-et és nemsokára kapitány lett. Jól kijöttünk egymással, mert megkértem, hogy ne szóljon bele a munkámba, mert vele ellentétben én megtanultam a diplomámért.
Azt hittem repülök, de nem, mert felfogta. Később derült ki, hogy évfolyamtársak voltunk, de vele ellentétben én nem emlékeztem rá:)
Szóval ezért sajnálom a Smitt Pált, mert lazán belehajszolták ebbe a plagizálásos doktori irásába.
Az másdolog, hogy Ő bele is ment.
Nah mindegy.
Viszont azt igazságtalannak tartom, hogy a juttatásai maradnak.
Sajnos így van. Tapasztaltam magunkon...
Saját szememmel láttam mindent és azt a lelketlen, durva elbánást, amit ott tanusítottak a betegekkel... végtaghiány, elsárgult-elszürkült arcú tizenéves tolókocsiban... nem számított. Úgy bántak velük, mintha szimulánsok lennének, vagy nem lenne emberhez méltó elbánásra joguk.
Az országnak nem, de a kapzsiaknak lesz ettől több pénzük. Mitöbb pacifista lévén elvből nem politizálok. Inkább egy magasabb rendű eszmecserét szeretek folytatni, ahol meg is hallgatnak.
De aranyos vagy..:))
Kitakaritottam + vásároltam + hivatalos vendégeim voltak és hipp-hopp vége a délelőtnek..:) Mindjárt jön a fiam..addig itt lebzselek..:)
Arrafelé élnek a lányomék.
Az ősszel kétszer voltam náluk. Valóban varázslatos táj. Még túráztunk is a lánykámmal... mert a fiú-bandérium inkább az Inn partján kávézgatott, sörözgetett addig :)))
Nem tudták mit hagynak ki!
Szia!
Az én lányomnak majd augusztusban kell mennie felülvizsgálatra...nem tudom, mi lesz vele!
Ez olyan, borzasztó , vannak betegségek, amik nem fognak meggyógyulni, csak rosszabbodnak!!!
..de még a fél végtaggal rendelkező, meg a tolókocsiban élőknak is menniük kell!...fuj, ettől lesz több pénze az országnak?
Au! Ennyire odavagy? Még nem olvastam olyan sokat vissza, hogy tudjak rólad eleget.
Sajnálom, és veled vagyok lélekben.
Várlak vissza...
Sziasztok Lányok!
Megyek a Mk-Kp. ba , mert lejárt a Rehab. járadékom , és be kell adni a leszázalékolási kérelmet !!!
Délután jövök , addig is pusszancs nektek, legyetek velem :)
Sziasztok..
Valóban jól sikerültek a képek...én a Mátrára esküszöm,gyerekkoromban Parádfürdőn voltam sokszor, s ott szerettem meg a hegyeket. Mivel tőlünk messze van, így a Bakonyba szoktunk eljárni...Hatalmas élmény volt, mikor először kijutottam Salsburgba, a nagybátyámék laktak ott-először lánykoromban, másodszor meg családostul.Akkor kellett rájönnöm, hogy a hegyek engem örökre megbabonáztak...
Nem valószínű, hogy ebben az életben mégegyszer kijutok, de olyan jó visszagondolni ezekre az időkre...
Gyerekek, nagyon friss az idő...legyen szép napotok, hetetek..
jaj de rég nem kirándultam úgy igazán... na de majd..:)
Jó sürű hetem lesz...:)