Ötvenen innen, és túl....bárki (beszélgetés)
Sziótok, remélem rendbe jöttél Margitkám.
Furcsa volt hallgatni, hogy máshol milyen idő van, mert nálunk sütött a napocska. Az ember kedve ilyenkor jobb lesz.
szép napot!
Elmentünk a kicsi kocsival vásárolni a faluba vittem azuram is nehezéknek..hát megküzdöttünk az utakkal..
A kertünk nekünk is gyönyörű..A kutyánk olyan aranyos nem nagyon megy bele a nagy hóba és szenved mert nem tud közelmenni a keritéshez, h megugassa a póstást.
Most majd jól megtapasztalod, hogy semmi.
Amikor irtam, az szilveszter után volt. Akkor is volt dolog, de érdekesebb, mint a szürke hétköznapokban
KIslányok én olyan szarul voltam az éjjel..hányós, hasmenéses, fejfájós "ünnepséget rendeztem magamnak.. alig élek...elkéne mennem vásárolni na de nem tudok korcsojázni..na + amilyen szarul vagyok...
már nem tudom mit kéne még bevenni..:(iszogatok svédfűcseppep..hogy annak milyen pocsék ize van..:P
meg olyan szívdobogás van rajtam.. na de majd holnap..:)
ma a szokásos ..:)
holnap be kel mennem a faluba és mondják az ónosesőt.. nagyon reménykedek, h nem ér ide..
szegény férjem az elöbb akkorát esett az udvaron.. az ajtó elött a járólap annyira csúszik holnap kitalálok rá valamit..
Sziótok,itt ma egész nap sütött a nap. Semmi különös betegségem nem volt, csak belázasodtam, köhögtem,náthás voltam. De karácsony előtt történt, azóta végig ment az egész családon. Párommal a legtovább voltunk. Most már nincs lázam, de olyan gyenge vagyok, h ihaj.
Na de igyekszem. Szegény gyerekek, most van hó, amikor újra elkezdődött a suli.
szegénykém..:( remélem már jobban vagy? mi a baj?
Ma elmentek a gyerekek az iskolába.. bár a nagyfiam elaludt de azért remélem beért időben! Szakad a hó felénk. Apró szemekben de nagyon sűrűn...:O
Sziótok. Én ágyban "buliztam" karácsonykor, meg szilveszterkor is, mivel beteg vagyok.
Cudar hideg van itt,de még nem esik a hó.
Legyetek vidámak, egészségesek,örüljetek a kis örömöknek is.
de jó..:)
a többiek még hevergetik ki:O a bulit?
Sziasztok!
Bocsi, h elmaradtam... de olyan zsúfolt napjaim voltak..Hol mi mentünk hol hozzánk jöttek folyton főztem, sütöttem. Az unokáim is itt voltak + én mentem hozzájuk pár napra.
Nagyon jól szilvesztereztünk. a heji kulturházba..nagy bál volt ott voltunk egy baráti társasággal. A neveltkéket is vittük. Eltáncoltam a cipőm sarkát..:)
Ti hogyan múlattátok az időt?
Jó reggelt. Kicsit még irigykedek, hogy van unokátok, de már annyira nem.
Itt nincs hó, de hideg az van
Sziasztok!
Nálunk még nem volt hó, csak éppen szemetelt. Itt voltak a fiamék, jót társasoztam velük. Az unokák a cicákkal voltak elfoglalva.
Kívánok mindenkinek békés, szép új esztendőt, és főleg jó egészséget.
Kellemes délutánt :)
Nálunk nincs hó :(
Szervusztok kedves fórum társai. Mit szóltok a hóhoz? Igaz, csak olyna, mintha porcukorral szórták be a tájat.
Emlékszem, a párom még csak udvarolt, s együtt voltunk szilveszterezni. Körömcipőben voltam.Mert mikor mentünk, hónak nyoma sem volt. De amikor hazafelé mentünk, bokáig érő hó volt.
De szép volt....mert fiatalok voltunk akkor.
Legyen szép, tartalmas, s főleg egészségben eltöltött évetek ez az új is.
Akkor túl értelmes vagyok :)
BUÉK
Sziasztok!
Közeleg az éjfél, ismét eltelt egy év,
szívünkben feléled egy-egy régi emlék.
Felidézzük az elmúlt szép pillanatokat,
a tovaszállt, meg nem élt, tűnő álmokat.
Titokban reméljük, boldog évek várnak,
nem lesz benne többé szomorúság, bánat.
Köszöntsük hát együtt a következő évet,
Kívánjuk hogy álmunk, sose érjen véget,
Ehhez kívánok nektek nagyon BOLDOG ÉVET!
Kívánok én hitet, kedvet,
szép szerelmet, hű türelmet,
utakhoz fényt, csodát, álmot,
békességes boldogságot,
magyar szót és égre kéket,
emberarcú emberséget,
verseket, célt, igazságot,
daltól derűs jobb világot,
bokrok mellé társnak fákat,
napfényt, amely el nem fárad,
tekintetet szembe nézve,
éjt meg nappalt soha félve,
kézfogásos tiszta csöndet,
és mosolyból minél többet!
Sziótok. Az év utolsó napja. Bár nekem évek óta mindegy.
Találtam egy gyönyörű imát:
Add, Uram, hogy jó lehessek,
Soha ne gyűlöljek, csak szeressek!
Virágot lássak télben, hóban,
Ne higgyek a rosszban, csak a jóban!
A kenyérnek falatját megbecsüljem,
A szenvedők könnyét letöröljem.
A holnaptól sohase féljek,
Az embernek jobb jövőt reméljek!
Uram, ki fönt vagy a Mennyekben,
Add, hogy higgyek benned rendületlen,
Hogy mindig őszintén jó lehessek,
Soha ne gyűlöljek, csak szeressek.
BUÉK !
Jó reggelt :-)
Évikém nem tudtad? Értelmes ember önmaga társasága....
Gyerekek, hosszú napok óta kisütött a nap. Még a kedvem is jobb lett, remélem, hamarább is gyógyulok. Beindítottam a gizit, még holnap is...
Legyen szép napotok.
Jó reggelt.
Olyan jó magammal beszélgetni :)