Otthonunkban tudunk előállítani lúgos vizet drága gépek megvétele nélkül? (tudásbázis)
az vitathatatlan, hogy marketingben nagyon a topon vannak. iszonyat jól csinálják! a nagy gigamultik sem tudtak ilyen brandet építeni a vizüknek, mint a szentkirályi tette néhány év alatt.
persze az is mellettük szól, hogy tényleg jó minőségű a víz amit árulnak. (de ez önmagában édeskevés lenne, de ők el is tudják adni:))
amúgy 7,4 ph-júak a vizek (szénsavmentes legalábbis), ez minden palackon rajta van.
Megnéztem a Szentkirályi hivatalos honlapját.
Hihetetlen hogy micsoda reklámszöveget bírnak keríteni egy egyszerű víz köré. Szent Istvántól kezdve a Szent Koronáig mindent belekevernek,
viszont...a lúgosságról nem esik szó.
Úgy ahogy írtam. :OOOOOOOOOOOOOOOO
Miért kell ezen ennyire csodálkozni? Nem hallottál még róla? Pedig nincs ebben semmi újdonság!
Vannak lúgos ásványvizek, a Szentkirályi és az Alpok-Aqua pont ilyenek. Az Alpok-Aquát kifejezetten így is reklámozzák, mint lúgos ásványvizet. És nem olyan egetrengetően drágák, mert nálunk akciósan az Alpok-Aqua 69 Ft szokott lenni, eredeti áron meg 99 Ft. Szentkirályi úgyszintén.
névjegy82!
Nagyon várom az eredményt amit ide is feltüntetsz majd.( forralt víz pH értéke )
Egyetértek! Nevemben is köszönöm!
Továbbra is várom a feltett témában a megoldásokat, segítséget, hozzászólásokat, tapasztalatokat...
Jahj...már megint ez az elsavasodás!
Hová tűntél, ó szellem napvilága???
de, én is erre gondoltam.
de csak kb egy éve futtatják ennek a dokinak a nevén, előtte csak simán füredi lúgos volt a víz neve (csak gondolom így azt hiszik jobban el tudják adni:D)
az oxigénezést elhiszem, én csak annyit mondtam, hogy nekem nem tűnt fel a címkén, hogy rá lenne írva. de biztos nem olvastam el sosem annyira figyelmesen:)
A Balatonfüredi savanyúvízre gondoltam.
Az ingyen folyik a falból füreden.
A vízben fel lehet oldani valamicske oxigént, de minek? Valószínűleg egyetlen lélegzetvétellel több oxigént juttatunk a vérünkbe mint amennyit egy liter oxigénnel dúsított vízzel tudunk.
nem savanyú, és még véletlenül sem szénsavas :D
ezt az oxigén dolgot nem tudom, én nem láttam ráírva , de attól persze még lehet.
valami ezüst ionos füredit láttam múltkor a boltban.
egyébként vannak oxigénes vizek, nem tudom hogyan készítik őket, de menj be egy hipermarketbe és nézz körbe, többféle márka is van belőle.
persze, 5 literes szentkirályi most már szerintem minden nagyobb kajaboltban van, én már vettem tescoban is, intersparban is, metróban is.
könnyen rá lehet ismerni, szép, csepp alakú műanyagkannában van:D (tényleg szép a csomagolása:))
További ajánlott fórumok:
- A pókokat hogyan lehet a leghatékonyabban távol tartani az otthonunkból?
- Ma hoztuk el először a lányunkat az otthonunkba, akit két...
- Laura születése otthonunkban
- Milyen engedélyekre lenne szükségem egy webcukrászda üzemeltetéséhez, ha a termékeket magam kívánom előállítani?
- Több éve visszatérő problémánk otthonunk falainak penészesedése ki tud tuti, tartós megoldást a problémára?
- Szülők! Hogy spóroltok a tanszerek megvételével? Általában mennyiből szokott kijönni a nagy bevásárlás iskolakezdésre?