Otthonszülés! Geréb Ágnes (beszélgetés)
nekünk nyári szaladgálósnak van eredeti,össze sem lehet hasonlítani a műanyag vacakkal,az én gacsos lúdtalpas lábamra nagyon kényelmes a crocs papucsom,kb három éve nyúzom már télen nyáron minden nap,nem izzadós csúszós,de aki pici babára ilyet ad,nem is tudom,nem minősítem,szomorú:((((
váltócipőnek még nagyobb butaság,nálunk soha nm engedik a papucsot...az eredeti viszont összehasonlíthatatlanul jobb ebböl is,nekem egy másfél hetet járt benne ovis végén a fiam vagyis abban volt nappal szandának megcsinálva mert arra két hétnyire már nem vettem másikat bentre,ovidába....
ha kicseréled a betétet az szuper,én a sajátomat is cserélem:)
megsugom iszonyat lúdtalpas vagyok,én siestán felnőtt gyerek:)
:-)
Szorítunk:-))
A többieknek jó reggelt.
Kommentek:
Nahátbazdmeg.... Az Index által bedobott dallista alapján alapos a gyanúm, hogy azon a tájékon nem igazán kedvelik Geréb Ágit, a bebörtönzését támogatják és örömöt szerez nekik, ha nevetségessé tehetik.
Viszont hozza a sok ezer klikkelést. Nagyon gusztustalan húzás ez az Indextől.
az egyenes csúszós felületet sem ajánlják mezitláb
Így van.
Én ezért használtam a tapadós zoknikat, főleg azokat, amelyeknek jó bunkó nagy golyóbisok voltak alul. :)
Lakásban nekem nagyon fura a cipő... Bár nagyszülőknél én is rájuk adtam szandit (csakis supináltat!), különben sose lett volna semmi a hideg kövön a lábukon.
Néha elnézem, miféle váltócipők vannak az ovisoknak...Legszörnyűbb a most nyáron divatba jött műanyag klumpa, felül lyukacsos, hátul van egy pántja. Strandpapucsnak felel meg leginkább, de én sose adnám egy ovis gyerekre, aki lépcsőn le-föl rohangál, életveszélyes. Mondjuk, óvónénik és kérték a szülőket, ezt felejtsék el...
Még jó, hogy a suliban is meg van szabva, papucs nem lehet váltócipő! Így nem kell annyit vitáznom a skacokkal. :)
Megsúgom, nagyon sok kínai cipőt vettem már gyereknek! :) Eredeti betét ki, és - mivel olyan helyen dolgoztam, megtehettem - saját lábra gyártott talpbetét (Guy Capron) be. Spóroltam egy rakat pénzt. :) Az egyedi, saját lábra készült betét meg azért nem káros, mert egyénileg lehet vele korrigálni dolgokat, ha kell, és olyanra formálja a szakember, ami a legjobb a gyereknek. Előnye viszont a kínais tök sima, kemény, rossz minőséggel szemben, hogy minőségi anyag, parafa alap, szellőzik, stb...
jajj...
Nem az én világom, de annyit hallgatja (üvölteti!!!) a fiam, hogy lassan kívülről fújom én is a szöveget. :)
Minden OKÉ lesz, minden OKÉ lesz, minden OKÉ lesz (miért is lenne másképp?!), minden OKÉ lesz...
Mantra, mantra, mantra, pozitív hozzáállás! :)
Megértem, hogy izgulsz, de nyugi! Aztán gyere és mesélj!!!
De jó Neked!....
időm semmi, mert megyek otthonszülni! :) na nem én hanem a barátnőm,most hivott, hogy úgy érzik beindult vmi. :) eredetileg jan 4re volt kiirva, most rohanok hozzá és majd mesélek. beeeeeeeee ha minden jól megy én már hnap babázhatok! (vagy du kituggya? :) :DDDDDDD
jólbevagyokszarva... remélem minden oké lesz...
szorítsatok a csajszinak és a kicsinek is!
pusz
Mára nekem ennyi, megyek a gyerekek közé.
Jó éjt!
ebben úgysem értünk egyet
miért lenne kiszolgálva azzal, ha nem nyeklik a bokája a cipőben?
bár tudom, ha rendesen mezitláb megtanul járni akkor nem fog.
persze, először mezítláb kell szépen megtanulnia járni
de utána olyan cipő kell, ami tartja a bokát és a lábat rendesen
én így gondolom
akkor már egy éves elmúlt a nyáron
a kora érdekelt, nem a súlya:-)
2009. május 26-án született, súlyra meg 8-9kg.
Nem tudom, hogy melyik érdekel...
érdekes, mindenkitől azt hallani, olyan cipőt kell adni a gyerekre, ami rendesen tart.
mekkora volt Csongor a nyáron?