Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
na igen, ezekre gondoltam! :) és tök igazad is van! ezekből kifolyólag szedtem le én is elég sokmindent innen! szóval megértelek és egyet is értek!
tényleg sok ember van aki visszaél ezekkel a dolgokkal....
Nem rejtőzködök. Egyszerűen nem szeretném mutogatni sem magam, sem a családomat egy ilyen oldalon, sőt, sehol máshol sem.
Láttam már rokont itt a hoxán, akiről kiderült, csak a fotóját nyúlták le. :( Az enyémmel és a gyerekeimével a szórakozó barmok ne éljenek vissza.
Amúgy azt sem szeretném, hogy a szomszéd, vagy mint múltkor, az egyik itteni eladó csaj (akit nem is ismerek) a képem látva olvassa a dolgaimat, aztán megállít az utcán, hogy dumáljon arról, amit írok....
OK.
Kűggyéééé kóstolót!! :)))))
biztosan! gulyás is tök fini lett, és azt is a Te útmutatásod alapján készítettem! :DD
nagyjából képben vagyok hogyan kell, mert láttam anyukám hogyan csinálja, csak gondoltam Te biztos tudsz jó kis recit, ami fini lesz! :D
Mi is!! :))))
A facebookra feltettem egy csomót, a Dani osztálytársaival. Nagyon állat! :)))
Mennyiéééért? Jesszus, miből van?
Az a disznóság, hogy év közben is emelték az anyagárakat, laza 2-300 ft-tal méterét. :(((
Mazo Pista! Az otthoncsinosítás a véredben van látom! :)
24-én megyünk a nagyszüleimhez! ;) Majd gondolok rád ott a "szomszédban"!
jóó! :D
lehetne csinálni egy rajzos verziót mindenkiről! :D az is jó móka lenne! :DD
nekem nagyon bejött a kis videó! :D mindig mosolygok ha rágondolok! :) nagyon jó mulattam rajta! :D
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?