Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Én is remekül bírom, úgyhogy mindenki jól járt vele:))))
Ma nekem is jött valami, de ugye délelőtt ügyeket intéztünk, és nem voltam itthon, úgyhogy holnap megyek a postára!
:( Ujjujjjj, az nem kellemes! Nem röntgenezte meg előtte?????? :(
Cataflamod van ilyen esetre?
Vigyázz nekem magadra!!!! Nehogy Karácsonykor kórház legyen belőle!
Erről jut eszebe: unokahugicám ma szült! :) Igaz császár lett a vége, de jól vannak, hála az égnek.
Én is sunnyogok, holnap adom fel. Azt hittem ma csak csütörtök van....hiába, a kor előrehaladtával négyzetesen hülyülök...
Viszont ma megjött az enyém!!!!! :)
Sziasztok Csajok!
Borbi örülök hogy Ábel jól viseli az ovit! :D Kitartás neked is! :D
Doxikám jobbulást, meg Ófikánknak is! reméljük gyorsan kigyógyultok, és az ünnepek alatt senki nem lesz beteg....
Szamó a fogorvososdit átérzem, én is járok már vagy 2 hónapja! Mondjuk azt nem nagyon értem hogy tudtak másikat gyökér kezelni, ez rettentő durva! Remélem visszakérted a pénzed!
Caffi, nagyon vigyázz magadra, nem ér annyit egy kutyaruci sem, hogy az egészséged bánja!!!!
Jó nagy lesz akkor nálatok az élet, ha a lányod is hazaköltözik! :DD majd számolj be! :D
Gordi reméljük minden ok veled is! :D
Láttam sorra postázásra kerültek a csomagok! :D tök izgi, már várom! :D Tényleg gáz lehet hogy nem nyithatjuk ki! :D Caffi, az ágyneműtartó jó megoldás! :DDD biztonságos! :D
Én majd asszem apára bízom hogy eldugja! :D mert én sem bírnám ki hogy nem nyithatom fel! :DDDDDD
Babu merre vagy? Elhavaztak a megrendelések?
viszketős pöttyök jönnek elő! más tünete nagyon nincs!
én legalábbis mikor elkaptam, semmi tünete nem volt, egyszer csak megjelent egy pötty ami viszketett mint állat! ennyi....
Sziasztok, csak beköszönöm, aztán megyek is mert ezer a dolgom.
Az oviban bárányhimlő járvány, remélem kimaradunk belőle (beoltva be vagyunk, aztán majd meglátjuk)! A csoportban vannak vagy 10-en!
Tud valaki segyteni hogy milyen tünetekre figyeljek?
Most pedig megyek egy újabb fogorvost keresni,remélem találok is egyet, aki hajlandó sos-ban elvállalni.No csak azért,mert az osanos hörcsög palacsinta hozzám képest:))))
Puszi Nektek!
Sziasztok Lányok!
Valószínűleg rossz fogamat gyökérkezeltek ma délben,olyan vagyok,mint egy hörcsög:))))és nagyon fáj is,jó kis éjszakának nézek megint elébe.(ez nálam már már hagyomány,hogy Karácsony előtt bedurran a fogam)Mindenkinek gyógyulást én most nem tudok maradni,mert ki vagyok ütve a fájdalomcsillapítóktól.
Puszi Nektek!
Jó tudni:)...már érdemes volt itt lenni....múltkor két kabi is elkavarodott....aztán nehezen de meg lett!
Na cupp most elköszönök....megyek haza gályázni:S
Ahhhaaa:
Telefonon
Információ szolgáltatás és bejelentések fogadása
általános ügyekben :
H-P 08.00-17.00-ig
pénzforgalmi termékekkel kapcsolatos általános ügyekben:
H-Sze 08.00-17.00-ig. Cs 08.00-20.00-ig. P 08.00-17.00-ig.
a helyi tarifával hívható 06-40-46-46-46 számon,
hírlap ügyekben:
H-Sze 08.00-16.00-ig CS-P 08.00-20.00-ig
az ingyenesen hívható 06-80-44-44-44 számon.
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?