Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Halika
Borbelya, Istenke éltesse utólag is kisfiadat!
Babu, jobbulást a lánykáknak, de neked is Doxi :)
Áááááá ti is aztán nem semmik vagytok! Ilyen vacak időben, ilyen betegen. És hogy álltok?
Pedig most azért feküdnötök kéne!!!!
Óóóó:(( benáthásodtatok? Jobbulást nektek!
Nem csókolgatni nagyon a drágát így talán elkerüli.:)
Az biztos! :)Látványosan jobban. Ilyen nagy mennyiséget általában 2 nap alatt készítek el, de most!
Naaa, de jó! Majd küldj képet kíváncsi vagyok. Te tervezted?
De jó! :) Így azért százszor jobban haladsz! ;)
Ma hozzák a varrós polcocskámat! :D Úgy várom!!!!!!
Én is remélem!!!! Ófinak a torka is fáj, úgyhogy most Panadolt is kapott+ torokspré (fertőtlenít, fájdalomcsillapít), nehogy úgy járjunk, mint múltkor, hogy nem kapott semmit és rosszabb lett.
Csajok! Influenza időszakban jó, ha valami tengerzives dologgal átmossátok az orrotokat (pl. Sterimar)! Úgy hallottam a tv-ben, hogy az influvírusnak 4-5 napba telik, míg az orrnyálkahártyán megtapadva a szervezetbe jut. Azt mondták, hogy ez a lemosás hatásos! Úgyhogy mi spriccelünk ezerrel. :)
A kombinált oltóanyagról viszont most sokan megbetegedtek!!! Gondoljátok jól meg, hogy beadatjátok-e!!!
Muszáj! :DDD De most azért olyan nyugis itthon, egyedül! :) Úgyhogy legalább tudok haladni.
Megyek is. Csóközön mindenkinek!
Ügyeskedj! ;)
Én is követem a példádat. :)
Nekem a GIMP van meg, most próbáltam is a karikatúráját, de nem nagy szám.
A programot nem tudom hogyan kell telepíteni, mert nem én csináltam.
Ha gondolod küldd át a képet és megcsinálom, de nem nagy szám, mert csak fekete vonalkák vannak a kontúrokon. Szóval nem az a tipikus karikatúra.
Nem csodálom
Sajnos volt egy év hogy a mamámhoz egymás után 3x betörtek. Rohadtul féltem én magam is, pedig én nem ott lakom, háát aki ott lakik. Teljesen megértelek.
Hú, azt az anyagot én se csípem! Brrrr...
Szamó! Külön díszdobozokat is készítesz, vagy a poharakhoz, amit készítetek?
Halihóóó!!!
De fel ám!! Most jön még csak az igazán aranyköpéses időszakunk szerintem! :)
Mizujs véletek. Lányok jól vannak?
Húha, sajnálom, hogy így jártatok.:(
Én pl. azt sem reklámozom, hogy mikor nem vagyunk itthon. Szerencsére idősek a szomszédok, mindig van valaki otthon, + van mozgásérzékelős lámpánk is kint (macskabagzási időszakban roppant hátrányos, de evvan...:D).
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?