Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Nem fogyózom, csak most a nyaralás előtt hízni sem szeretnék. Kenyeret meg amúgy sem nagyon eszem.
Most vateráztam bikinit, külön méretben lehetett alsót és felsőt...remélem jó lesz! :)
somogyban is ez megy!
a háziorvosom is azt mondta hogy menjek csak el a magán nődokimhoz, ha meg tud uh-zni, mert ha ő hivatalból kér időpontot, akkor kb. 2 hónap múlva kapok csak!
csak nem fogyózól???
két vastag karéj fehér kenyérrel nemrég fejeztük be a vacsit, legalább a felszínen tart majd a zsír a balcsiban:)
Igen, köszönöm, esetleg egy számot is adhatsz,ha tudsz, mert lennének hozzá kérdéseim, pl. hogy
megvárható-e ott a lelet stb. Köszönöm :))))
ha ha ha ! :DDD lufit kötöztek fel mindehová, és paprikás krumplit főztek! és kaptam egy hagymás virágot! :DDD
nem jött ki acetonnal! majd megszárad aztán próbálkozom újra!
Acetonnal....a szövetben nem tesz kárt!
Lufit főztek neked a bográcsban?...és kihagyták a hagymát és azt a virágra kötötték!? Muris!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
elfáradtam! most értünk haza! szülinapot rendeztek nekem a barátok! :d jó fejek. volt lufi, bogrács meg minden! :DDd kaptam egy gyönyörű hagymás virágot! :DDD
most meg pilledek! kiosit érzem a torkom!
mivel szedjek ki körömlakkot ülőgarnitúrából??
Én tavaly előtt el akartam menni, mert anyukám kapott behívót és ilyenkor viszik a népeket a faluból busszal, ingyért, csoportosan...gomdoltam elmegyek helyette. Ő nem akart menni. A doki közölte, hogy majd 2 év múlva, mert csak 45 után....de mondom, én veszélyeztetett vagyok, mert anyunak mellrákja volt....azt mondta NEM!
Időpontot, viszont 4-5 hónapra előre kell kérni....hogy menjenek a pokolba....megelőzés....aha!!
Idén már mehettem!! :)....hála istennek nem volt semmi gond!
én szívesen látlak! :DDDD
mammográfiára nem küldött el, de nekem hála istennek a borogatás hatásos, attól nekem oszlanak a csomók! A zölddió nagyságút már nemtom kitapintani! úgyhogy tényleg vmi mirigy problem lehetett! szerencsére!
Nekem dupla adagot kérek, mert a lecsót nagyon szeretem!!
Jó telkezést!
A többieknek meg jó mindenféléket!!
Nekem meg jó, ajándékgyártás!! :)))
Neked is! :)
Hova utaztok?
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?