Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Jaj...borbelyának szántam, bocs! :)
Karácsonykor költöztünk, akkor is mostam. :) Úgy látszik a szélsőséges időjárás akkora sokkot okoz, hogy ez a vége. :DDDDD
Telek/lecsó, tudod... :)
mikor moss ablakot, ha nem 35 fokban, ideális hőmérséklet, ennél már csak -25 fokban tutibb az ablakmosás :)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Menyasszonykák....tettem fel egy két képet,a menyasszonyos naplóba....templom díszítés,buborékfújó díszítés....hátha valakinek ötletet ad:)
Nekem mondod? Tegnap még ablakot mostam...ventillátorral....különben kinyúvadtam volna. A zuram elnevezett Mazo Pistánénak. :)
Nemsokára zárom az ablakokat, sötétítőt behúzom és a ventillátor jön velem.
Gyors elugrok még a postára aztán felőlem tombolhat a kánikula. :)
Merre jártatok a hétvégén?
mondjuk én nem mentem ki, aztán otton meg bugyiban nyomultam, úgy elég jól el lehetett viselni! :DDDD
hát igen, muszáj vmi árnyékot keresni, mert a hétre még kánikulát mondanak, aztán nehogy napszúrást kapj!!
:))))
Mi kikapcsoltuk a felénél, legalábbis emlékeim szerint mert én már félig aludtam!
Jó reggelt Ministry!
Helyzet?? hogy vagy? izgulsz már?? :))))
Kitartás!
képzeld el én mit szenvedhetek egy tetőtérben! :( ultradurva!
én bírom amúgy valamennyire, mert már nagyon vártam, hogy vége legyen a sz@r időnek! :DD
Sziasztok!
Jó reggelt! :)
Levegőre száradó gyurmából....
Majd holnap beszélek a lányommal....kivi vagyok h az ifjú pár mit szolt hozzá:)
Sziasztok:)
Aaaaz kicsi akart lenni:D
Nem volt egyszerű....de össze jött a randi a dokival....sajna a kertbe nem jutottunk ki...majd egyszer talán az is össze jön:S
Sziasztok!
Ez a dögmeleg valóban nem a termékeny alkotókedvet hozza ki az emberből. Pár lépést is nehéz megtenni ilyenkor :)
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?