Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Szia!
Hol a többi csajszi? Csak nem meccset néznek????
Akkor ti sem unatkoztok! :)
Jaj...zuhanykabin.....Nálunk ahogy lejárt az 1 év garancia egyből kezdett lepattogni a zománc. De most vettünk ehhez is festéket. :) Ha harc, hát legyen harc...:))))
Mi terveztük! Szerintem is marha jó lett! :))))
Nem azért.....
Amikor építkeztünk még akkor. Most az eresz alatti fa födémet (gerendák, deszkák) festették le, mert az előző mostanra szépen lepergett.
Bent a repedéseket hozták rendbe, ahogy a gerendák elmozdultak, de marha jó lett! :) Olyan jól kikeverték a színeket, hogy nem is látszik a javítás. Kellett morogni velük, de haladtak legalább. A zuram megdícsért, hogy ennyi mindent rendbetetettem velük. :)))) A szemem ugye a pályán volt ezerrel...:DDD
Hagyd a picsába...hülye tyúk!
Megyek dolgozgatni....apa már hiányol! Este jövök még! :))))
Ajajj! harakiri van!
Olyan jókat röhögök! :)))
Én régen macska párti voltam....volt olyan nyár h 5-öt is össze szedtem:)...
Látom pezseg az élet a cicifórumon:)
Itt a macska nem kívánatos "személy"....sajna, nem bírjuk a cicókat. Kutyapártiak vagyunk.
Tehát, maradnak a nyenyecek!!!
Nem is tudtam h a menyét megfogja az egeret:D....mindig tanulok...
Eddig csak azt hittem h a macsek...no meg apa mikor má sikítozok:DDD...h a csapdában az egér:S
Doxi, monológját hallottátok.
Megyek lassan, mert apával fürdőszobát felújítunk éppen!
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?