Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
Gordi jó lett a doboz! :D tetszik!
amúgy én is ezt játszom a párommal! :D ő is mindent kidobna! én meg győzöm mentegetni a dolgokat! :DDDD
Nagyon jó.
A citrom olyan, mintha igazi lenne!!!
Most már jobb, csak ki kellett magamból írni.
Ma este megcsinálom a fát.
Rendelek egy nagy pizzát, és neki ugrok.
Hiába no, a hormonok :)))))))
Kezdődik a kiképzőtábor :))))))
A diószedést bízd a párodra!
A mienk elrohadt a telken sajna a sok eső miatt.
Nagyon helyes, szúrjon csak le a lábadról.
Naaa a diószedés is kifejezetten egy kényeztető wellness program a derekadnak! Vigyázz nekem te!!!
Igen, Mami!!! :)))
Nyugi, most 3 napi itthon van a párom, figyelni fog rám...már tegnap is kaptam a fűnyírás miatt!!!
Ja, meg a diót is fel kéne szedni........lehullott az összes. Kicsit korán, jó picik is! :(
hát arra gondolok, amit itt említettél, és nagyonhiperszupermegatitkos, mert csak akkor akarod megmutatni, ha készen van! :D
de ha már így említed, akkor a többivel is hogyan állsz?? :))))))
Egy kígyó és egy zen-budhista veszett el Juditban.....már a mi a köszönömjét illeti!
:DDDDDDDD
:) Szívesen!!!
Lehet színt változtatni, lehet méretet, meg lehet a mintát fordítani, csak szólj! Legalább a párocskádnak is meg tudod mutatni.
A másikat azért nem csináltam meg mert ha jól rémlik nem nem azt szeretnéd felfesteni.
Képzeljétek, nem is tudtam belőle hozni, az anyós meg sem kóstolta, mert mind elfogyott! :DDDDD apának ízlet nagyon :DDD
szóval a mérgezés esete nem áll fenn sajna! :DDDDD
Köszönöm, jobban. Mondjuk, most szedek gyógyszert is, hogy ne fájjon. Ma még szép idő van, meg kéne csinálni még pár dolgot a kertben.....meg még van szilva is!
Tegnap telezabáltam magam langyos szilvalekvárral...le is ettem a ruhámat...mint egy rossz gyerek, de nagyon finom volt!
:DDDDD
megnéztem! Mega jó, és egész napos vigyor ül tőle a fejemen, mert kb. 4-5 napja agyalok, hogy hogyan csináljam meg azt amit Te :DDDDDD
úgyhogy
KÖÖÖ-SSSZÖÖÖÖ- NÖÖÖÖÖMMMMMM :DDDDD
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?