Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék (beszélgetés)
szegény....:((((
Akkor maradj mozgásban! ;)
Meghallgatam Magdit a naplódba. :D Imádom ezt a számot, majd átkopizom és megkeresem az eredetit is. :)
Na, az a 100 méter aztán nem oszt,nem szoroz!!!
ha megyek akkor nem szar, csak ha leülök, vagy lefekszem és utána fel kell állni....na, az nem megy!
Nem a szemed miatt?
Jobbulást neked is!
Basszus, én meg este kimozdítottalak potyára....
Közben kiderült elmentek még gombát nézni (ne szedtek :D) a melóhelyre, pékhez.
Én is imádom a napot!
Ilyenkor is olyan jó pár perce kiállni, és süttetni magunkat :)
Igen, a napocska az éltet....én nagyon szeretem télen, mikor csikorgó hó van és hétágra süt a nap. :)))
De most is jó. Itt fenn nálunk nagyon szépen süt a nap, lent a faluban ilyenkor még csúnya köd van.
hát én sem! tökre élvezem a napsütést, meg a viszonylag meleget!
jobb az ember kedve, nem? a hideg még hagyján, csak szép idő legyen.....
szegénykém! igyál extra mennyiséget (4 liter körül)nagyon hatásos!! nekem sokat fáj, és ez beválik!
a gyomrod meg a fejed miatt fáj! Merthogy amikor migréned van, akkor leáll a gyomor "mozgása" és ezért fáj, néha rókáig is....
Vírus van. Mi is ezt kaptuk el múlt héten!!!
:)
Jobbulást!
Nekem is kicsit nyomott ma a hangulatom, talán az időjárás miatt.
Gyógyulgass! Nem szeretem, ha betegek vagyunk!!!!
Fekvés, pihi, tea!!!!
Sziasztok!
Majd szétmegy a fejem, már 2 napja. Ma itthon van a párom, úgyhogy megpróbálom magam kikúrálni. Elég vacak a közérzetem.
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Kreatív ötleteket várok, hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához!
- 80.szülinapi kreatív ajándék ötleteket kérhetnék?Nagyimról van szó.
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- Milyen kreatív ajándékötleteket ismertek 18. születésnapra?