Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Oreganos edesburgonyas krokett recept

Oreganos edesburgonyas krokett recept

Elkészítési idő 60 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Az Oreganos edesburgonyas krokett hozzávalói:
1db edesburgonya
20 dkg zabpehelyliszt
Fel zacsko bio sutopor
Izles szerint so
Izles szerint oregano
Kb. fel dl oliva olaj


Oreganos edesburgonyas krokett
Oreganos, edesburgonyas krokett, glutenmentes

Az Oreganos edesburgonyas krokett elkészítési módja:
1 db edesburgonyat felkockazunk es sutozacskoban sutoben megsutjuk. Nekem kb. 30 perc volt. Mikor kesz egy talban osszenyomjuk, hozzakeverunk kb. 20 dkg zabpehely lisztet, fel zacsko bio sutoport, 2 csipet oreganot es izles szerint en himalaja sot tettem bele , jol osdzedolgoztam majd kb. fel dl oliva olajat tettem hozza es azzal is jol osszedolgoztam, majd gombocokat csinaltam belole es kezzel formaztam. Sutopapirra raktam, betakartam es 160 fokon kb. 20 percig sutottem. Nagyon finom. Glutenmentes , magaban is eheto olajbogyoval vagy koretkent is felszolgalhato.

Viz nem kell bele, annyi lisztet tegyunk hozza osszealljon, ha olivaolaj van benne nem szabad magasabb homersekleten sutni.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


Az oreganos edesburgonyas krokett elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook